I oktobers nummer av Smakfullt är det vilt i fokus. Bland annat har vi tagit hjälp av jägaren och kocken Anders Levén, som bidrar med härliga recept och inspiration. Och glöm inte bort kanelbullens dag den 4 oktober.

Till periodens alla kampanjer

Vi bjuder in till Smak- och inspirationsmässor, på flera orter, inför den stundande höst- och vintersäsongen. På respektive mässas sida hittar du mer information om tid, plats, anmälan och övrig information som kan vara bra inför ditt besök.

Läs mer och boka in din lokala inspirationsträff

I höstens nummer av Noga utvalt vill vi inspirera dig att laga exotisk plockmat från östra medelhavet. Med vår färdiga pizzadeg och lammfärs kan du med lätthet göra Lahmacun. Ta del av inspiration och produkter för att skapa Medelhavets svar på smörgåsbord.

Läs höstens nummer

Martin & Servera har en enorm bredd i erbjudandet som vi på Sabis verkligen uppskattar. Vi har tillsammans tagit fram många bra saker och produkter vad gäller ekologiskt och närodlat.
/Madeleine Brehmer, Vice VD, Sabis

Kampanjvaror