Nu när våren kommit är det fantastiskt med alla nyskördade primörer. I månadens Smakfullt har vi tagit hjälp av Joel Englund från Svenska Kocklandslaget, som har lagat några härliga vårrecept med svensk fågel som huvudråvara. Rätter som passar både till fest och vardag.

Till månadens kampanjer

Kocken Mattias Larsson, även känd som Fredagskocken från radio och tv, har hjälpt oss med att skapa idéer till några av vårens buffé­rätter. Hans inspirerande förslag och recept hittar du här.

Mattias bästa tips och recept för vårens buffébord

Alla pratar eko nu för tiden. Det handlar om nya försäljningsrekord och vikten att välja eko bland annat. Och ändå är det få restauranggäster som frågar om råvarorna på menyn är ekologiska? I vår Podcast "På tal om mat" bjuder vi in branschprofiler för att tala om just mat.

På tal om mat - Måste allt vara eko?
Missa inget spännande som händer hos oss! Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Martin & Servera hjälper oss att bli bättre genom att komma med bra tips. Det är ett seriöst företag med bred kompetens, som får oss att känna oss lugna. Och så älskar vi Stig, vår säljare.

My Djurberg och Johanna Norström, Söderfamiljen i Halmstad

Kampanjvaror