I påsknumret av Smakfullt har vi träffat Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012. Hon bjuder på påskinspiration i form av franskinspirerande bakverk som passar utmärkt till både fika och som dessert.

Till påskens kampanjer

Vi står inför ett paradigmskifte i brödvärlden. Vad händer? Hur? Och varför? I en serie på nio kommande artiklar kommer Maria Jernsdotter Björklund försöka gå till grunden med vårt dagliga bröd anno 2015.

Del 1 av Marias mjöl- och brödskola

Rätt mjöl till brödet. Fyllningar och marsipan till dina bakverk. Rätt chokladtyp till tårtan. Maskiner och engångsartiklar som du behöver varje dag. Och en perfekt mix av färskvaror, grönsaker och smörgåsmat. Vi bryr oss om din affär!

Ta del av sortimentet
Missa inget spännande som händer hos oss! Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Martin & Servera hjälper oss att bli bättre genom att komma med bra tips. Det är ett seriöst företag med bred kompetens, som får oss att känna oss lugna. Och så älskar vi Stig, vår säljare.

My Djurberg och Johanna Norström, Söderfamiljen i Halmstad

Kampanjvaror