Vi har besökt Ove Feeser som driver Frölunda lilla saluhall. Han anses vara en av de bästa i köttbranschen i Sverige och är certifierad att få sälja det exklusiva japanska kobeköttet. Missa inte Oves BBQ-recept och tips på hur du använder de mindre ädla köttdetaljerna – som nu har blivit superheta.

Till periodens alla kampanjer

Vi har, tillsammans med Lilla Kafferosteriet, tagit fram två spännande premium-blandningar. Hantverk, smak och kvalitet liksom en etisk hållbar produktion har varit riktlinjerna i arbetet. Nu kan vi med stolthet presentera Mitzi och Feith.

Nyhet: Martin Olsson Specialkaffe

I vår kampanjtidning "För dig som har Sommargäster" har vi samlat sommarens bästa erbjudanden för restauranger och storkök. Med erbjudanden inom kolonial & djupfryst, färskvaror, frukt & grönt och dryck, hoppas vi att du hittar något för just din sommarmeny!

Till sommarens kampanjer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Då missar du inget som händer hos oss!

Det jag gillar med Martin & Servera är att de är duktiga på att ge personlig service, trots att det är ett så stort företag. Jag uppskattar också att jag får hjälp med så mycket annat än bara orderläggning. Olika småsaker runtomkring som underlättar vardagen.

Malin Söderström, Moderna Museet

Kampanjvaror