Filtrera ditt resultat
GastroMerit

Nyhet! Create additional sales

This course is held in English! A course in how to create additional sales in the restaurant business where you get to practice how to build favourable relationships with your customers and how to increase the value of sales with confidence.
GastroMerit

Nyhet! Grundläggande presentationsteknik

Med både teori med praktiska övningar får du under denna kurs de färdigheter som behövs för att genomföra olika typer av presentationer och ökar tryggheten i att stå inför en grupp. Kursen varvar teori med praktiska övningar.
GastroMerit

Nyhet! Fisk och skaldjur – teknik, smak och smakuppbyggnad

Detta är en kurs för dig som vill servera mer fisk och skaldjur och få ut det mesta av smakerna samt använda hela råvaran med så lite svinn som möjligt.
GastroMerit

Nyhet! Filma proffsigt med mobilen

Det här är en praktisk kurs där du får lära dig att filma proffsigt med mobilen. Vi pratar bland annat om innehåll, ljud, ljus och kameratekniker. Alla deltagare går dessutom hem med en egenproducerad film i mobilen.
GastroMerit

Nyhet! Köksekonomi

Vill du veta hur du ökar lönsamheten för din meny och få insikt i hur du ska prissätta dina rätter för att få önskad lönsamhet? Den här kursen ger dig grunderna i köksekonomi och går igenom delar som kalkylering, prissättning, menyplanering och menyoptimering.
GastroMerit

Nyhet! Veganska favoriter för det offentliga köket

Det här är en inspirerande kurs för dig som vill servera mer växtbaserad mat till unga och vuxna gäster med höga krav och som kanske är ovana vid vegetarisk mat. Kursen leds av Sveriges största veganska matbloggare Gustav Johansson/Jävligt Gott.
GastroMerit

Nyhet! Kundbemötande och merförsäljning för dig i butik

Alla som arbetar i butik är säljare, men vad är egentligen försäljning och vad krävs av mig som säljer till kunderna? Här får du lära dig om försäljning, merförsäljning och hur du blir en både trygg och proaktiv säljare.
GastroMerit

Vegansk matlagning

Det här är en kurs för dig som vill lära dig mer om växtbaserad mat. Under kursen kommer du att få kunskap och tekniker för att sätta ihop dina egna kreativa rätter och menyer.
GastroMerit

Den koreanska måltiden

Koreansk mat har varit i ropet ett tag men fortfarande är det många som inte vet hur en koreansk måltid är sammansatt. Det råder den här kursen bot på!
GastroMerit

Sommelierutbildning

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
GastroMerit

Diplomerad kökschef

GastroMerits nya kökschefsutbildning är en vidareutbildning som ger dig fördjupade kunskaper inom ekonomi, ledarskap, organisation, service och produktkunskap.
GastroMerit

Nyhet! Styckningskurs, lär dig stycka ett helt djur

Grundläggande anatomisk styckningskurs för dig som vill lära dig att stycka ett helt djur och ta vara på alla styckningsdetaljer. Dagen blandas med teori och praktik. Bland annat sker en inledande styckningsdemonstration av ett djur.