Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Tjänster

Användarvillkor för Martin & Servera Kalkylering och Inventering

Testperiod

Vid uppstart av tjänsten så har du en gratis testperiod på 30 dagar, för att kunna utvärdera hur den kan hjälpa dig att öka lönsamheten samt effektivisera din verksamhet. Du kan bara nyttja testperioden 1 gång per kundnummer.

Prissättning och fakturering

Efter testperioden kommer tjänsten automatiskt att övergå i en betaltjänst. Du kommer då att förskottsfaktureras 399:-/månad. Om du enbart har behov av funktionen inventering eller kalkylering kan du välja att enbart abonnera på den funktionen. Kontakta oss då via supporten så hjälper vi dig. Kostnaden för att enbart använda kalkylering eller inventeringstjänsten är 209:-/månad.

Uppsägning av tjänsten

Du kan när som helst säga upp tjänsten. Du kommer då att bli fakturerad fram till innevarande månad som du säger upp tjänsten. Om du t.ex. säger upp tjänsten den 5 maj så kommer din sista faktura bli den du får för maj. 
Du säger upp tjänsten genom att kontakta oss på något av följande alternativ:
Chatten på vår hemsida
E-post: kalkylering@martinservera.se 
Tel: 08-722 26 00
Ange alltid ditt kundnummer och kontaktperson när du säger upp tjänsten.

Support

Du har tillgång till support under våra kontorstider måndag – fredag kl. 8.00 – 16.45.
Det finns olika möjligheter att komma i kontakt med vår support via:
En chattfunktion - som du har tillgång till när du jobbar med tjänsten
Telefon – 08-722 26 00
E-post: kalkylering@martinservera.se 

Utbildning

Du har gratis tillgång till en webbutbildning för tjänsten för att snabbt komma igång samt lära dig funktionerna i tjänsten. Det finns även möjlighet att boka in dig på fysiska utbildningar som genomförs på olika orter i landet. Du hittar mer information om våra fysiska utbildningar på gastromerit.se.

Tillgänglighet

Tjänsten är stängd kl. 02.00 – 03.00 varje natt. Det kan även finnas andra tillfällen då tjänsten inte är tillgänglig p.g.a. underhåll eller tekniska problem. Martin & Servera gör allt som är möjligt för att minimera detta och ha en så hög tillgänglighet för tjänsten som möjligt.

Användaruppgifter

Du använder samma användaruppgifter som för e-handeln när du använder tjänsten.

Lagring av data

All data du själv lägger upp i tjänsten kommer att lagras hos Martin & Servera. Om du avslutar ditt abonnemang kommer egna artiklar, lager och recept att lagras i två år och finnas tillgänglig om du skulle vilja aktivera tjänsten igen.
Läs mer om våra integritetspolicy här.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader