Din order- & leveranskalender

Inspirationsmagasin

I våra två inspirationsmagasin finns det möjlighet att annonsera med redaktionellt innehåll och helsidesannonser mot olika målgrupper. På den här sidan hittar du som är leverantör mer information.

Magasin inspiration

Inspiration är ett imagemagasin med reportage och notiser i bild och text om kunder, leverantörer och allt spännande som händer hos oss på Martin & Servera. Magasinet har en upplaga på cirka 25 000, kommer ut tre gånger per år och sprids på våra mässor och event, genom våra dotterbolag, säljare, sociala medier, digitala nyhetsbrev och här på martinservera.se.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Kontaktpersoner: Magasin Inspiration

Har du frågor om kampanjartiklar besvaras de av sortiment & inköp på: kampanjforslag@martinservera.se.

Färdigt material och frågor gällande annonser och redaktionellt innehåll skickas till Anne Wiik som jobbar på vår byrå Lewander.

Anne Wiik
anne@lewander.se

Den goda måltiden

Den goda måltiden är ett magasin från Martin och Servera för dig som lagar mat inom vård skola och omsorg. Den innehåller inspirerande reportage från kunder och producenter med fokus på hållbarhet, matglädje och kunskap. Tidningen har en upplaga på cirka 15 000, kommer ut två gånger per år och sprids på våra mässor och event, genom våra dotterbolag, säljare, sociala medier, digitala nyhetsbrev och här på martinservera.se.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Kontaktpersoner: Den goda måltiden

Har du frågor om kampanjartiklar besvaras de av sortiment & inköp på: kampanjforslag@martinservera.se.

Färdigt material och frågor gällande annonser och redaktionellt innehåll skickas till Pernilla Almgren på marknadsavdelningen.

Pernilla Almgren
Projektledare
070 558 04 92
pernilla.almgren@martinservera.se

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader