Din order- & leveranskalender

Kampanjtidningar

Här hittar du information om annonsering i Martin & Serveras kampanjtidningar; Smakfullt, Smakfullt Dryck, Sommargäster, Färskvaror, Lunchbladet, Kök & matsal och Café & bageri.

Smakfullt

Smakfullt innehåller en blandning av inspirerande reportage, ekologiskt, nyheter och kampanjartiklar. Kampanjtidningen direktadresseras till ca 23 000 kunder över hela landet, allt ifrån restauranger och caféer till storkök, hotell och kursgårdar. Antalet sidor varierar mellan 36 och 44 beroende på säsong och antalet kampanjartiklar per nummer ligger på mellan 300-400 stycken. Smakfullt finns även tillgängliga för nedladdning på vår hemsida. Dessutom går alla aktuella kampanjartiklar att hitta i vår e-handel.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Smakfullt Dryck

Smakfullt Dryck innehåller en blandning av inspiration, nyheter i säsong för bar och vinmenyer samt kampanjartiklar. Kampanjtidningen utkommer med fem nummer per år och direktadresseras till ca 7 000 kunder med utskänkningstillstånd över hela landet. Antalet sidor varierar beroende på säsong. Tidningen finns tillgänglig för nedladdning på vår hemsida och samtliga kampanjartiklar går att köpa via vår e-handel.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Kampanjtidningen Kök & matsal

Kök & matsal skickas ut tre gånger om året till ca 23 000 av Sveriges alla restauranger och storkök. Tidningen innehåller 40 sidor och har ett extra fokus på inspiration, reportage, spännande nyheter och kampanjartiklar. Kök & matsal är ett viktigt säljmaterial för säljkåren inom kategorin och innehållet används även online. Kök & matsal finns tillgänglig för nedladdning på vår hemsida. Dessutom går alla aktuella kampanjartiklar att hitta i vår e-handel.

Ladda ner information och annonsformat för 2018

Färskvaror och Lunchbladet

Färskvaror består av 12 sidor och innehåller en blandning av inspirerande information om våra producenter, nyheter och kampanjartiklar. Här är det fokus på färskvaror och ”mitt på tallriken produkter”. Kampanjutskick sker 11 gånger per år och direktadresseras till ca 23 000 kunder över hela landet men framför allt riktar den in sig på privata restauranger. Lunchbladet bladas in i Färskvaror och fokuserar på riktigt bra priser som passar lunchkrogen och personalmatsalen. Både Färskvaror och Lunchbladet finns tillgängliga för nedladdning på vår hemsida och aktuella kampanjartiklar går att hitta i vår e-handel.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Café & bageri

Café & bageri innehåller 8 sidor och är en blandning av inspiration, nyheter och kampanjartiklar. Kampanjtidningen utkommer med sex nummer per år och direktadresseras till ca 3 000 caféer, konditorier och bagerier över hela landet. Café & bageri används även vid införsäljning till nya kunder i segmentet.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Sommargäster

Tidningen Sommargäster innehåller nyheter och kampanjartiklar. Den skickas ut till 20 000 kunder och har ett fokus på privata restauranger med en stor andel sommargäster. Kampanjtidningen används även vid vårens kundträffar och av säljkåren inför sommarsäsongen. Kampanjperioden är från mitten av maj till mitten av augusti och består av drygt 70 sidor. Sommargäster finns även tillgängliga för nedladdning på vår hemsida. Dessutom går alla aktuella kampanjartiklar att hitta i vår e-handel.

Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018 

Pizza & Co

Pizza & Co innehåller 8 sidor och är en blandning av relevanta nyheter och kampanjartiklar för målgruppen. Kampanjtidningen utkommer med 11 nummer per år och direktadresseras till ca 4 000 utvalda kunder. Pizza & Co används även vid införsäljning till nya kunder i segmentet.
Ladda ner utgivningsplan och annonsformat för 2018

Kontaktpersoner – frågor om kampanjartiklar

Smakfullt, Café & Bageri, Färskvaror, Lunchbladet och Sommargäster

Frågorna besvaras av sortiment & inköp, kampanjforslag@martinservera.se.

Smakfullt Dryck

Frågorna besvaras av Ann-Kristin Lundahl på sortiment & inköp, anki.lundahl@martinservera.se.

Kök & matsal

Frågorna besvaras av Andrea Rönnblom, andrea.ronnblom@martinservera.se och Sebastian Olsson, sebastian.olsson@martinservera.se, på sortiment & inköp.

Kontaktpersoner färdigt material och frågor gällande annonser och redaktionellt innehåll

Vänd dig till ansvarig kontaktperson enligt listan nednan. 

Linda Gorard
Produktionsledare för Smakfullt och Café & Bageri.
08-672 84 32
linda.gorard@martinservera.se

Kristian Larsson
Produktionsledare för Smakfullt 11, Smakfullt Dryck, Färskvaror, Lunchbladet och Sommargäster. 
08-672 86 54
kristian.larsson@martinservera.se

Andreas Wagner
Produktionsledare för Kök & matsal.
andreas.wagner@martinservera.se

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader