Din order- & leveranskalender

Ledstjärnor

Hållbarhet

Människor och värderingar

Anställda som trivs, utvecklas och känner sig trygga - det utgör grunden för vår framgång. Mångfald är en högt prioriterad fråga för vi vet att olikheterna bland våra medarbetare gör oss starkare.
Vi pratar ofta om "den goda måltiden" som är ett uttryck för hur vi vill arbeta. Det handlar naturligtvis om att vi vill leverera varor av bra kvalitet, men också att vi vill kunna förenkla ditt medvetna val genom att erbjuda ett stort utbud av hållbara alternativ.

Martin & Servera arbetar enligt fem egna ledstjärnor som var och en på sitt sätt bidrar till den goda måltiden.

  • Resurseffektiv verksamhet – som handlar om att minska svinn, reducera utsläpp och energiförbrukning.
  • Hållbart erbjudande – där vi fokuserar på att ge dig ett riktigt bra utbud av till exempel ekologiska och miljömärkta produkter.
  • Kvalitet och matsäkerhet – som skapar trygghet i hela varuflödet från leverantör via våra lager och därefter ut till din verksamhet.
  • Hållbar produktion – handlar om att de varor vi säljer ska vara producerade med omsorg om människor, djur och natur, och om hur vi följer upp våra leverantörer.
  • God arbetsgivare – som rör våra medarbetare, vår organisation och hur vi arbetar tillsammans, för det påverkar också dig som är kund till oss.

På sidan om miljö och ansvar kan du läsa mer ingående om vad ledstjärnorna betyder för oss.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader