Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Martin & Serveras års- och hållbarhetsberättelse

Martin & Serveras års- och hållbarhetsberättelse
I Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2023 hittar du information om stora affärshändelser och vårt hållbarhetsarbete - vad vi har åstadkommit och hur vi fortsätter framåt.
Du ska vara trygg i ditt val av samarbetspartner och det ska vara enkelt för dig att ta beslut som är bra för människor, djur och natur. Därför driver vi viktiga hållbarhetsfrågor på ett långsiktigt sätt. Vi tror på att vara hållbara tillsammans med kunder, leverantörer och andra.

Utvalt i fokus

Hållbarhet

Koncernchef Liv Forhaug om 2023

För Martin & Servera-gruppen präglades 2023 av både stabilisering och utveckling. Vi förbättrade vår kundservice, vi hade en fortsatt hög utvecklingstakt inom digitalisering och hållbarhet, vi hade god tillväxt och nådde ett starkt finansiellt resultat.
Hållbarhet

Ladda ner hållbarhetsberättelsen som pdf

Här hittar du Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2023. Den innehåller bland annat en detaljerad hållbarhetsredovisning.

Ladda ner pdf här
Hållbarhet

"Det finns så mycket att vinna på att ställa om

Det pratas ofta om klimatomställningen som en uppoffring. Jag skulle vilja lyfta fram allt det positiva. För det finns så mycket att vinna på att ställa om. Så inleder Emelie Hansson, hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen, sin krönika för 2023.
Hållbarhet

Nya klimatmål

Martin & Servera ska vara restaurangbranschens mest hållbara partner. Nu ökar vi ambitionsnivån med nya klimatmål. Genom de nya målen tar vi ansvar för att, i samarbete med leverantörer och kunder, begränsa utsläpp av växthusgaser genom hela värdekedjan i linje med Parisavtalets 1,5 graders-mål.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val.
I praktiken betyder det att du automatiskt är en del av allt det arbete som Martin & Servera gör för en mer hållbar framtid. Om du önskar kan du välja att ta ytterligare steg i hållbar riktning, genom att till exempel välja mer ekologiska produkter, mer växtbaserat eller dra ner på antalet leveranser per vecka.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.