Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Krokoms kommun valde GastroMerit: 40 webbkurser för kockar och köksbiträden

GastroMerit

Nyhet! Hygienutbildningar via webb nu på engelska

Personal som arbetar i köken på skolor, förskolor och äldreboenden har inte alltid svenska som sitt första språk.
GastroMerit

Martin & Servera gör webbutbildning om ekologiskt kostnadsfri

Passa på! Den webbutbildning om ekologiska livsmedel för offentlig sektor som Martin & Servera tagit fram blir nu helt kostnadsfri. Erbjud måltidspersonal i skolor, förskolor och äldreomsorg att lära sig mer om varför ekologisk produktion och konsumtion är viktig.
Krokoms kommun har med hjälp av 40 webbutbildningar – inom tre olika kategorier – utbildat kockar och köksbiträden inom kommunen.
– Vi valde ut kurserna Livsmedelshygien bas, grundutbildningen Livsmedelshygien och med HACCP samt Allergi och överkänslighet, säger Lena Träskvik, verksamhetschef kost och lokalvård, Krokom kommun. Vi har ett politiskt uppdrag att varje år kompetensutveckla vår personal och vi tyckte att GastroMerits webbutbildningar var ett bra sätt.

"Webbutbildningar lämpar sig väldigt bra i och med att deltagarna studerar enskilt"

Lena Träskvik
– När verksamheten i skola och förskola är i full gång under terminen kan det vara svårt att hinna med. Därför passade vi på under sommarlovet och i början av hösten då det krävs färre personal i köken, säger Lena. Då finns det tid att utbilda sig på ordinarie arbetstid och plats.

– Alla har också erbjudits möjlighet att genomföra utbildningarna på andra tider och få ersättning för tiden i form av flextid. Webbutbildningarna var lätta att genomföra, trevliga att gå igenom tillsammans med bra föreläsare och lämpliga avbrott för frågor, säger Lena.

– Vi kommer säkert att erbjuda fler av vår personal den här möjligheten. Jag kan verkligen rekommendera den här formen av utbildningar.

Läs mer om GastroMerit

GastroMerit

Om GastroMerit

Utbildning utvecklar din verksamhet. Med välutbildade och kompetenta medarbetare förbättrar du din konkurrenssituation, ökar din lönsamhet och skapar en bra företagskultur. Investeringar som lönar sig på lång sikt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.