Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Martin & Servera gör webbutbildning om ekologiskt kostnadsfri

Passa på! Den webbutbildning om ekologiska livsmedel för offentlig sektor som Martin & Servera tagit fram blir nu helt kostnadsfri. Erbjud måltidspersonal i skolor, förskolor och äldreomsorg att lära sig mer om varför ekologisk produktion och konsumtion är viktig.
Tidigare har en licens för 1-20 användare kostat 495 kr. Nu blir den alltså helt gratis. Se det som en nyårspresent från oss på Martin & Servera.

Utbildningen ger en ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Här besvaras bland annat frågor som vad ekologiskt egentligen är, hur man får ekonomi i inköpen av ekologiskt och vilka fördelar det finns med att välja ekologiskt.

För att de mål som regeringen satt för ökad ekologisk produktion och konsumtion ska uppnås behövs ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Den här utbildningen är producerad med stöd från Jordbruksverket och är en insats inom ramen för den nationella livsmedelsstrategin.

Utbildningen vänder sig till den som arbetar med offentlig måltidsverksamhet och vill lära sig mer om ekologiska livsmedel. Den är även användbar för politiker och tjänstemän som på olika sätt arbetar med livsmedelsfrågor.

Läs mer och boka

GastroMerit

Webbutbildning - Ekologiska livsmedel

Under den här kostnadsfria utbildningen får du en ökad kunskap om ekologiska livsmedel. Vi besvarar bland annat frågor som vad ekologiskt egentligen är, hur man får ekonomi i inköpen av ekologiskt och vilka fördelar det finns med att välja ekologiskt.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.