Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Årets Sous Vide-kock 2017 heter Tomas Gustafsson

På Fastfood & Café 2017 i Stockholm utsågs vinnaren i tävlingen Årets Sous Vide-kock. Det blev en skånsk seger där en glad Tomas Gustafsson, från Pembert & Gustafsson i Malmö, utnämndes till vinnare.

Årets Sous Vide-kock är en tävling som arrangeras av Atria Foodservice tillsammans med Segers och Global. För de tävlande gäller det att skapa ett recept utifrån Lithells sous vide-sortiment.

I finalen tävlade följande tre kockar:

Finalen hölls på Fastfood & café mässan i Kista utanför Stockholm. Vinnaren korades den 1 februari, straxt efter klockan 15:00, på en av mässans scener. Rikard Nilsson, tidigare Årets Kock-vinnare och juryns ordförande, förklarade hur juryn tänkt i sitt beslut och tillkännagav vinnaren.

"Det har varit mycket intryck idag och en fantastisk och spännande final. Nivån blir bara högre för varje år och det är beundransvärt att se vilket jobb som kockarna lagt ner, både före tävlingen och nu idag."

Han berättade vidare att det som bedöms av juryn är smak, innovation, utseende, ekonomi och tekniker. Smak är det som väger tygnst.

Tomas tog hem segern och såg mycket glad ut när han fick motta blommor och diplom. Ett av priserna som Årets Sous Vide-kock 2017 får med sig är en Smart Car.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.