Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Inspiration

GastroNord 2018

  • Ekologiskt
  • Utrustning
  • Leverantör
  • Sortiment
  • Frukost
  • Film
Besök oss på Stockholmsmässan i Älvsjö den 24 - 27 april 2018. I vår monter kommer du att kunna möta våra specialister, få information om vårt sortiment och erbjudanden. Vi bjuder också på spännande smakprover. På den här sidan hittar du information om vad vi visar under mässans fyra dagar. Kom förbi, inspireras och smaka på de senaste trenderna. Hoppas vi ses där!

Vi finns på plats alla dagar i monter A38:30.

Mässans öppettider under GastroNord:

  • Tisdag 24/4 - torsdag 26/4 kl. 10 – 18
  • Fredag 27/4 kl. 10 – 15.

 

Ladda ner din entrébiljett här, kostnadsfritt med kod: MASEGN18.

 

På denna sida kommer du att kunna få information om aktuella gäster och aktiviteter.

I fokus

Event

Vad krävs det för att tävla i matlagning och hur bygger du bäst din tävlingsrätt?

Funderar du på att söka till Årets Kock eller någon annan tävling? Då är det här något du inte får missa. Tillsammans med Fredrik Andersson, lagledare i Svenska Kocklandslaget och meriterat tävlingsmatlagare i olika individuella tävlingar, bjuder vi in till en spännande workshop under GastroNord.
Inspiration

Moderator: Mattias Larsson

Under mässans fyra dagar träffar du vår moderator Mattias Larsson som guidar dig genom vårt fullspäckade scenprogram. Mattias är både en kock, inspiratör, entreprenör, moderator, kokboksförfattare och vin-nörd. Läs hans tips i konsten att kombinera mat och dryck.

Scenprogram GastroNord fredag 27 april

Fredag den 27 april kl. 10.00 – 15.00
Event

Program för inspirationsscenen på GastroNord, monter A38:30

Vi har ett spännande scenprogram under mässan. Mattias Larsson är moderator under mässans alla dagar och många personer från branschen medverkar i vår monter på olika sätt. De senaste tillskotten till programmet är Jonas Svensson och Erik Videgård. Det kvinnliga kocknätverket TakeOver som Martin & Servera sponsrar är också på plats.
Inspiration

Frukost varje dag

Varje dag bjuder vi på frukost i vår monter mellan kl. 10.00-10.30. Kom och träffa leverantörer som bland annat Kronägg samt inspireras av de senaste trenderna.
GastroMerit

Träffa representanter från GastroMerit

I montern kommer du att kunna träffa representanter från vår utbildningsverksamhet GastroMerit.
Inspiration

I montern på GastroNord

Under GastroNord bjöd vi på smakprover samt presenterade trender och nyheter i vår monter. Du kunde prata med våra specialister och hitta färskvaror, vin, utrustning och mycket mer. Är du intresserad av produkterna? Du hittar ett urval på sidorna nedan.

Smaka och inspireras

Årets tema är hållbarhet och färskvaror. Vi kommer laga mat och bjuda på smakprover, så kom förbi och smaka på bland annat färskvaror och våra egna varor. I montern kommer stora delar av Martin & Servera-koncernen presenteras tillsammans. Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött och Restaurangbutikerna är på plats. Diskteknik, Smakriket och Still Sparkling har monterplats i anslutning. Inspireras av vårt stora sortiment av restaurangutrustning och besök våra barer med ekologiska drycker och den stora bardelen från Galatea som kommer att finnas i montern. Du kommer också att kunna träffa representanter från MOR OnlinePremiumportalen och GastroMerit.
Video

Moderator Mattias Larsson

Utmaningen

Nu har vinnarna korats i vår årliga hållbarhetstävling, Utmaningen. 

Varje år anordnar vi på Martin & Servera hållbarhetstävlingen Utmaningen. Genom den lyfter vi fram viktiga hållbarhetsfrågor för att inspirera branschen till utveckling. Tidigare tävlingar har rört frågor som mångfald, vegetarisk mat och hållbara idéer. Tema för tävlingen 2018 är "Minska svinnet".

Årets vinnare:

  • Måltidsservice i Härryda Kommun tog hem vinsten i klassen kök inom vård, skola och omsorg.
  • Bryggerikrogen i Nora tog förstaplatsen i klassen hotell, restaurang och café.

Läs mer om Utmaningen 2018
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader