Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Inspiration

GastroNord 2018

  • Ekologiskt
  • Utrustning
  • Leverantör
  • Sortiment
  • Frukost
  • Film
Besök oss på GastroNord på Stockholmsmässan i Älvsjö den 24 - 27 april 2018. I vår monter kommer du att kunna möta våra specialister, få information om vårt sortiment och erbjudanden. Vi bjuder också på spännande smakprover. På den här sidan hittar du information om vad vi visar under mässans fyra dagar. Kom förbi, inspireras och smaka på de senaste trenderna. Hoppas vi ses där!

Vi finns på plats alla dagar i monter A38:30.

Mässans öppettider under GastroNord:

  • Tisdag 24/4 - torsdag 26/4 kl. 10 – 18
  • Fredag 27/4 kl. 10 – 15.

 

Ladda ner din entrébiljett här, kostnadsfritt med kod: MASEGN18.

 

Vi kommer att uppdatera denna sida varje dag när mässan pågår och du kommer då att kunna få information om dagens gäster och aktiviteter.

I fokus

Event

Nätverksträff för kvinnliga kockar

Torsdag 26 april klockan 10-12 är det nätverksträff för kvinnliga kockar hos Martin & Servera, Restaurang Bistrot, Grosshandlarvägen 7 Årsta.
Inspiration

Träffa Ola Wallin

I vår monter kommer du att kunna träffa Ola Wallin, kock på SK Mat & Människor i Göteborg, medlem i Svenska Kocklandslaget och nybliven Nordisk mästare i matlagning.
Inspiration

Moderator: Mattias Larsson

Under mässans fyra dagar träffar du vår moderator Mattias Larsson som guidar dig genom vårt fullspäckade scenprogram. Mattias är både en kock, inspiratör, entreprenör, moderator, kokboksförfattare och vin-nörd. Läs hans tips i konsten att kombinera mat och dryck.
Event

Välkommen på GastroNord-mingel!

Våren är här och det vill vi fira tillsammans med dig! Ta med ditt bästa mingelhumör och kom hungrig till oss på Martin & Servera i Årsta (5 min från Stockholmsmässan), onsdag den 25e april.
Event

Gratis halvdagsutbildning i Restaurangekonomi med MOR Online

Hur kan du få kontroll på lönsamheten på din restaurang? Vi bjuder dig på en gratis halvdagsutbildning i Restaurangekonomi med MOR Online.
Event

Program för inspirationsscenen på GastroNord, monter A38:30

Vi har ett spännande scenprogram under mässan. Mattias Larsson är moderator under mässans alla dagar och många personer från branschen medverkar i vår monter på olika sätt. De senaste tillskotten till programmet är Jonas Svensson och Erik Videgård. Det kvinnliga kocknätverket TakeOver som Martin & Servera sponsrar är också på plats.
Inspiration

Frukost varje dag

Varje dag bjuder vi på frukost i vår monter mellan kl. 10.00-10.30. Kom och träffa leverantörer som bland annat Kronägg samt inspireras av de senaste trenderna.
GastroMerit

Träffa representanter från GastroMerit

I montern kommer du att kunna träffa representanter från vår utbildningsverksamhet GastroMerit.
Inspiration

I montern på GastroNord

Under GastroNord kommer vi i vår monter att bjuda på smakprover och trender samt presentera nyheter. Du kommer att kunna pratat med våra specialister och hittar färskvaror, vin, utrustning och mycket mer. Är du intresserad av produkterna redan nu? Du hittar ett urval på sidorna nedan.

Smaka och inspireras

Årets tema är hållbarhet och färskvaror. Vi kommer laga mat och bjuda på smakprover, så kom förbi och smaka på bland annat färskvaror och våra egna varor. I montern kommer stora delar av Martin & Servera-koncernen presenteras tillsammans. Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fällmans Kött och Restaurangbutikerna är på plats. Diskteknik, Smakriket och Still Sparkling har monterplats i anslutning. Inspireras av vårt stora sortiment av restaurangutrustning och besök våra barer med ekologiska drycker och den stora bardelen från Galatea som kommer att finnas i montern. Du kommer också att kunna träffa representanter från MOR OnlinePremiumportalen och GastroMerit.
Video

Moderator Mattias Larsson

Video

Mathias Dahlgren signerar sin nya bok i vår monter

Utmaningen

Under GastroNord kommer vi att hålla i prisutdelningen av vår årliga hållbarhetstävling, Utmaningen. 

Varje år anordnar vi på Martin & Servera hållbarhetstävlingen Utmaningen. Genom den lyfter vi fram viktiga hållbarhetsfrågor för att inspirera branschen till utveckling. Tidigare tävlingar har rört frågor som mångfald, vegetarisk mat och hållbara idéer. Tema för tävlingen 2018 är "Minska svinnet".

Läs mer om Utmaningen 2018
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader