Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

I montern under Smak och inspiration, Stockholm

Styckningsdetaljer av vilt och kött av premiumkvalitet, frukt och grönt i olika former, smaker och färger samt dryck, både med och utan alkohol. I vår monter visade vi upp flera spännande artiklar.

I montern

Inspiration

I montern, Stockholm - Färskvaror och skafferi

Vilt är i säsong och vi visade upp olika styckningsdetaljer, bland annat vildsvin och rådjur. I montern httade du även lufttorkade delikatesser från Nyhléns Hugoson, smakfulla ostar från Chimay och anka från Viking Fågel.
Sortiment

I montern, Stockholm - Dryck

Alkoholfritt i form av te och lemonad som gör gott, hantverksläsk och cider. Vin, bubbel och öl från vårt dotterbolag Galatea. Stort fokus på EU-ekologiskt och gin. Här hittar du drycken vi visade på mässan.
Sortiment

I montern, Stockholm - Frukt & grönt

Färdigskuret, morötter i olika färger, svamp, kål och bär. I vår monter visade vi upp en liten del av vårt breda sortiment.
Sortiment

I montern, Stockholm - Julbordet

Vegetariska alternativ, julskinka, ägg och köttbullar.  I montern visade vi upp några utvalda produkter som har en given plats på julbordet. Du hittade bland annat färdigskivad lax från vårt egna märke BAS.
Sortiment

I montern, Stockholm - Utrustning & non food

I montern hittade du tallrikar, bestick och skålar av trä samt dryckesbägare och lådor för take away. Vi hade även ätbara sugrör från vår leverantör Sorbo samt tallrikar och ätpinnar från vårt egna varumärke Formo.

Läs mer

Inspiration

Höstens inspirationsträffar 2019

På höstens och vinterns inspirationsträffar kunde du ta del av de senaste trenderna, spännande nyheter och goda smakprover.
Inspiration

Leverantörer på Smak & inspiration 2019

Nyfiken på vad leverantörerna presenterade på höstens mässor? Här visar vi ett urval av nyheter och innehåll från våra leverantörer som var med på höstens Smak- och inspirationsmässor.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader