Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Sortiment

I montern under Smak och inspiration, Umeå

Vi har samlat ett urval av de fina produkterna vi visade upp i montern under den två dagar långa mässan i Umeå. I vår monter kude du hitta fina styckningsdetaljer, ätbara blommor och mycket mer från både våra egna märken och våra leverantörer.
Sortiment

I montern, Umeå - Bageri

I montern visade vi upp ett stort antal egna varor från Martin & Servera, bland annat riven kokos, mandel och kärnfria russin. Du hittade också olika typer av mjöl, sirap och nötter samt chokladpellets och ätbara blommor, allt du behöver för bakning med andra ord.
Sortiment

I montern, Umeå - Frukt & grönt

Färdigstrimlat, lila och röda morötter, svamp och svartkål. Sätt färg på tallriken med dessa fina råvaror från Ugglarps, Skags och Martin & Servera.
Sortiment

I montern, Umeå - Non food & utrustning

I vår monter under Umeåmässan visade vi upp ett urval produkter från våra egna märken, bland annat artiklar från Destino och Formo. Från våra leverantörer hittade du ätbara sugrör från Sorbo och tallrikar från Blocho för att nämna några.
Sortiment

I montern, Umeå - Dryck

På denna sida har vi samlat lite av den dryck vi visade upp i vår monter och i år var det stort fokus på mousserande och champagne. Du hittade bland annat mousserande, och vitt vin, från vårt systerbolag Galatea.
Sortiment

I montern, Umeå - Till julbordet

Prinskorv, skinka och sill. I montern visade vi upp några utvalda produkter som har en given plats på julbordet. Du hittade bland annat vår MSC-märkta lax och julskinka av kycklingbröst.
Sortiment

I montern, Umeå - Färskvaror

I montern visade vi upp riktigt fina färskvaror, bland annat entrecôte och högrev från Martin & Servera Premium, svenskt kött av premiumkvalitet i samarbete med Skövde Slakteri.

Läs mer

Inspiration

Höstens inspirationsträffar 2019

På höstens och vinterns inspirationsträffar kunde du ta del av de senaste trenderna, spännande nyheter och goda smakprover.
Inspiration

Leverantörer på Smak & inspiration 2019

Nyfiken på vad leverantörerna presenterade på höstens mässor? Här visar vi ett urval av nyheter och innehåll från våra leverantörer som var med på höstens Smak- och inspirationsmässor.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader