Din order- & leveranskalender

Inspiration

Nytt nummer av magasin Inspiration

Välkommen att bläddra i vårt senaste inspirationsmagasin som vi önskar bjuder dig på både nya intryck och idéer.

I årets första nummer av Magasin Inspiration kan du bland annat läsa om några av branschens många unga talanger – de fyra kvinnliga stipendiaterna som tränar med Svenska Kocklandslaget. Ett projekt vi stödjer. Vi tittar även på den fortsatt starka efterfrågan på produkter som är producerade med omsorg om människor, djur och natur.

Ladda hem magasin #1 2018 här, eller beställ ditt eget tryckta exemplar.

Ladda ner tidigare nummer av Martin & Serveras Inspirationsmagasin

#3 2017

Vi reser både söderut och norrut i vårt avlånga land och inspireras av fantastiska lokala råvaror med tydligt ursprung. Du kan bland annat läsa om Malmö som restaurangstad, om Simon Laiti i Luleå och om Spis Mat & Dryck i Kiruna.

#2 2017

Frukost på bryggserveringen. Grillbuffé i skymningen. En glass på torget. Pinfärska skaldjur till lunch. Det serveras fantastiska upplevelser – och skapas underbara minnen – på sommarkrogar runt om i Sverige.

#1 2017

I årets första nummer inspirerades vi av förortskrogar utanför Stockholm city. Vi gjorde även en djupdykning i föreningen Exceptionell råvara och utforskade nya smarta digitala lösningar.

#3 2016

Höstnumret 2016 hade tema hållbarhet. Alla vi som arbetar professionellt med mat har stor möjlighet att vara med och påverka. Varje dag tar vi alla en mängd beslut som är avgörande för att världen ska utvecklas på ett hållbart sätt.

#2 2016

I sommarnumret mötte vi Jens Linder som berättade om koreansk matlagning, Niklas Ekstedt som lyfte fram sociala mediers betydelse för att fylla restaurangen och Björn Kjellberg som skapade bra energi kring dryckesscenen.

#1 2016

I vinterns nummer av inspirationsmagasinet hade vi skånespecial. Vi besökte Bastard, Ambiance à Vindåkra och Villa Strandvägen. Daniel Crespi, årets sommelier 2015, inspirerade kring mat som passar till vin.

#3 2015

I det här numret intervjuade vi en av Sveriges mest framgångsrika kockar – Karin Fransson, kökschef på Hotell Borgholm, Öland. Vi berättade också mer om vårt spännande och roliga samarbete med Årets Kock.

#2 2015

Vi tog oss till Österlen för att få reda på mer om Daniel Berlins unika koncept. Vi tittade även djupt ner i potatisåkern för att förstå det unika med våra svenska potatissorter.

#1 2015

I detta nummer kunde du möta Tommy Myllymäki, Daniel Roos, Jonas Dahlbom, Franjo Pravdic, Katja Ahlström, Lovisa Malmqvist, Natalie Stark Nässlin och många fler.

#1 2014

I vårt allra första magasin Inspiration berättade vi om färskvarunyheter, besökte restaurang Koka i Göteborg och intervjuade några av de som tävlade i VM för kockar, Bocuse d'Or.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader