Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Möt våra kursledare: Anne-Lie Lokko

Boka idag

GastroMerit

Bli proffs på sociala medier

Sociala medier är idag en av de absolut viktigaste marknadsföringskanalerna. Denna kurs fokuserar på vilka sociala medier du bör använda, hur du skapar relevant innehåll och hur du når ut till din målgrupp. Du får också lära dig mer om betald annonsering samt upphovsrätt och GDPR.

Kursinformation

Längd: En heldag

Pris: 2950 kr exkl moms
Boka

Stockholm    30/1 2020
Anne-Lie Lokko
Anne-Lie Lokko är kursledare på GastroMerit-utbildningen Bli proffs på sociala medier. Vi har träffat Anne-Lie och ställt 5 snabba frågor om henne och kursen.

Hej Anne-Lie, kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?

Jag är i grunden informationsingenjör och började arbeta med e-handel och hemsidor redan i slutet av 90-talet. När de olika sociala medierna började komma till Sverige tyckte jag att det var otroligt spännande, så där hakade jag på. Men i början var jag nästan själv på Facebook, Twitter och LinkedIn i Sverige. Då fanns det inte så mycket att göra. Nu är det lyckligtvis tvärt om och potentialen är enorm!

Var kommer ditt intresse för sociala medier ifrån?

Jag såg tidigt möjligheten att snabbare kunna ge och få information genom sociala medier än mer konventionella kanaler. Jag såg här också potentialen i att det äntligen skulle kunna bli enklare att kommunicera och att nå sina målgrupper snabbare. 

Vad får man lära sig under din kurs?

På min kurs får du lära dig grunderna i så kallad ”content marketing”, det vill säga hur du bygger ett varumärke på sociala medier. Vi kollar bland annat på hur, när och var du använder de olika kanalerna på ett optimalt sätt.

Vad är det viktigaste man ska ta med sig från din kurs?

Det viktigaste är att man gör något omgående, här och nu, samt att man gör det med en strategi i ryggen.

Har du något exempel där det har blivit en positiv förändring i en verksamhet efter att personen har gått kursen, och på vilket sätt blev det en förbättring?

Oftast ser jag att försäljning ökar efter att man gått utbildningen, men alla uppdrag och mål är såklart olika. Förra året arbetade jag exempelvis med att marknadsföra en metodbok, ”Den som vandrar på nätet”. Boken blev sedan nominerad som pristagare i ”Surfa Lugnt-priset”. Då nådde vi ett annat mål än just försäljning. Jag arbetar även med ett hotell som under flera år har marknadsfört sina olika paket-erbjudanden, och nu är de ledande i landet på försäljning av just sådana. Det känns såklart otroligt roligt.

Bli proffs på sociala medier

Kursen vänder sig till dig som idag har sociala medier men nu vill börja arbeta mer strategiskt för nå dina målgrupper i digitala kanaler.

Under utbildningen får du lära dig mer om bland annat hur det digitala landskapet ser ut idag, kanalval och publiceringsfrekvens, hur du definierar dina målgrupper, vilket innehåll du kan arbeta med, hur du kan besvara frågor och kommentarer, annonsering på Facebook och Instagram, samt får kännedom om influencer-marketing, marknadslagen, upphovsrätt och GDPR.

Möt fler av GastroMerits kursledare

Inspiration

Möt våra kursledare: Roberto Picornell

Roberto Picornell är kursledare på GastroMerits diplomutbildning Restaurant Manager. Vi har träffat Roberto och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Robert Fredh

Robert Fredh är kursledare på GastroMerits sommelierutbildning. Vi har träffat Robert och ställt 5 snabba frågor om honom och kursen.
GastroMerit

Möt våra kursledare: Björn Salomonsson

Björn Salomonsson är kursledare för kursen Skapa merförsäljning hos GastroMerit. Vi har träffat Björn och ställt 5 snabba frågor om honom och kursen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Unn Berry

Unn Berry är kursledare på tre av GastroMerits utbildningar, Ny som chef, Framgångsrikt ledarskap och Grundläggande presentationsteknik. Vi har träffat Unn och ställt 5 snabba frågor om henne och utbildningarna.
Inspiration

Möt våra kursledare: Joachim Mueller

Joachim Mueller är kursledare på GastroMerits utbildning Kreativa luncher. Under kursen får du tips, recept och många kreativa infallsvinklar. Detta hjälper dig att utveckla nya rätter till din lunchrestaurang. Vi har träffat Joachim och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningen.
Inspiration

Möt våra kursledare: Anders Ramsay

Anders Ramsay är kursledare på GastroMerits utbildningar Vegetarisk Fine Dining och Laga vegetariskt till lunch och catering. Under kurserna får du bland annat lära dig att servera både näringsrik och god vegetarisk mat. Vi har träffat Anders och ställt 5 snabba frågor om honom och utbildningarna.

Kurser och utbildningar hos GastroMerit

GastroMerit

Utbildningar som utvecklar din verksamhet

Hos GastroMerit hittar du ett starkt utbildningsprogram med kurser och utbildningar som passar såväl dig som är ny i branschen som dig som befinner dig mitt i yrkeslivet. Alla är välkomna!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.