Din order- & leveranskalender

Kunskap

Så startar du en restaurang

Att starta upp en ny restaurangverksamhet innebär ofta en hektisk period med ett stort antal aktiviteter som ska genomföras och beslut som ska tas. Här guidar vi dig på vägen och delar med oss av hur vi som restauranggrossist kan stötta under arbetets gång.

På den här sidan guidar vi på Martin & Servera dig som är på väg att starta restaurang genom de olika moment som du kommer att stöta på. Målsättningen är att det ska fungera så smidigt som möjligt den dagen du slår upp dörrarna till din nya restaurang.

På följande sidor får du en bild av vad du behöver göra och när det är bra att påbörja varje del:

Varje restaurang är unik och det kan självklart finnas delar som saknas i vår checklista.

Vill du ha hjälp? Kontakta oss!

Vi på Martin & Servera kan ge dig hjälp och guidning för att kunna komma igång med din restaurangverksamhet. Hör gärna av dig.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader