Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Ekologisk champagne från Bruno Michel

Passion för eko, hemmagjord kompost och gräs mellan vinrankorna – Champagne Bruno Michel

Bruno Michel är en passionerad vinmakare som arbetar utifrån att jordmånen är hjärtat i verksamheten och man tar ytterst omsorgsfullt hand om den. Till exempel använder man hemmagjord kompost full med mineraler och odlar gräs mellan raderna för att undvika bekämpningsmedel i vingården.

Champagnehusets signumchampagne Bruno Michel Assemblée Brut är gjord på ekologiskt odlade druvor där är 55% är chardonnay och 45% pinot meunier. En ekologisk champagne vars vinodlingarna certifierades redan 2004 för ekologisk odling, helt i linje med ägarna Bruno Michel och hans fru Catherines filosofi om att lämna en renare värld till sina barn och följande generationer.

Här har vi en väl balanserad champagne med fin syra och toner som går åt gula äpplen, kvitten, nötter, nougat och brioche. Avslutningen är djup av den komplexa frukten i perfekt harmoni med syran. Dosage är 6 g/L och den ädla champagnen har vilat 4 år på sin jästfällning.

Champagnen har redan vunnit flera utmärkelser som t ex Silver Medal Challenge Millésime BIO, 2015 och Two Stars Guide Hachette des Vins 2016.

Handla direkt

Hållbara Val
Bruno Michel Assemblée Brut 75cl
720896, GALATEA, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}} {{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • EU-ekologiskt
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Mer om ekologiskt och våra drycker

Sortiment

Ekologiskt i glaset

Att tänka hållbart kring vad vi dricker har blivit en självklarhet för många gäster. På bara några år har vårt sortiment av ekologiska viner mer än tredubblats och det bara växer. Det är viktigt för oss att hela tiden utveckla vårt sortiment för att kunna erbjuda dig som kund fler alternativ i olika prisklasser.
Kunskap

Specialist inom vin, sprit och öl

Hos oss kan du välja bland alkoholhaltiga produkter från hela världen. Vi har vin i alla prisklasser, öl både från lokala bryggerier och internationellt kända varumärken och omsorgsfullt utvalda spritdrycker.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.