Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Framtiden är grön

Allt fler äter och vill öka sin konsumtion av vegetariskt men många tycker det är svårt. Idag finns det en stark tillväxt i kategorin och 60% anger variation som en viktig drivkraft till att äta vegetariskt. Ett bredare i utbud baserade på olika råvaror med produkter som är enkla att tillaga, gör vegetariskt tillgängligt för fler! Bäst förutsättningar för att servera vegetariskt skapas genom bredd och variation tillsammans med goda och smakrika komponenter.
Findus Broccolimedaljong är ett attraktivt alternativ att servera kräsna matgäster som vill prova något gott, vegetariskt och klimatsmart. En krämig medaljong gjord på broccoli och morot och med en mild smak av ädelost. Fin på tallriken med krispigt yttre, gröna färg på insidan och balanserad textur som passar till många olika recept.

Naturliga och enkla råvaror

Sortiment

Findus Broccolimedaljong

Basen i Findus Broccolimedaljong är naturliga och enkla råvaror. Fulla av vitaminer och mineraler är denna lakto-ovo-vegetariska* komponent är ett klimatsmart val för de som vill äta mer hållbar mat. Använd medaljongerna i olika recept för att enkelt kunna servera klimatberäknade rätter med lågt C02e värde. Servera på lunchrestaurangen eller inkludera i den vanliga menyn och gör skillnad!

Tillagningen är enkel och snabb, värm direkt från djupfryst till 70°C centrumtemperatur i ugn, mikrovågsugn eller fritös. Produkten tillverkas i 60 grams medaljonger för flexibla portionsstorlekar och uppläggning. Och naturligtvis perfekt till bufféer.

Recept från Findus

Recept

Tomatrigatoni och broccolimedaljong

Denna lakto-ovo-vegetariska rätt är ett klimatsmart alternativ för de som vill äta mer hållbar mat. Servera på din meny på lunchrestaurangen eller på matsedeln och var med och gör skillnad!
Recept

Broccolimedaljong med Grekisk bulgurpytt och vitlökssås

Lättlagad och näringsrik maträtt med smak av kanel, mynta och vitlök.
Recept

Broccolimedaljong med vetekornspilaff och tzatziki

Näringsrik, vegetarisk rätt med tzatsiki. Vill du se fler och veta mer om Findus klimatberäknade recept? Läs här.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader