Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Green Cuisine - det nya sättet att äta gott!
Inspiration

Green Cuisine - det nya sättet att äta gott!

Vegetarisk mat är långt förbi att vara en trend. Vi står inför ett paradigmskifte där alltfler vuxna och barn idag är medvetna och efterfrågar hälsosamma hållbara alternativ på matbordet. För att möta efterfrågan lanserar Findus nu Green Cuisine - ett sortiment med stor variation av goda, smakrika och växtbaserade produkter som inte tummar på vare sig smak eller näringsvärde. Helt enkelt, det nya sättet att äta gott!

God mat för den moderna matgästen

Det finns ett ökat intresse för hållbar mat. Tre av fem svenskar äter vegetariskt minst en gång i veckan* och köttkonsumtionen har minskat för fjärde året i rad**. Matgästerna förväntar sig mer fokus på grönsaker och växtbaserat och mindre på rött kött och socker, för hälsan såväl som för klimatets skull. Man kan även se att gröna rörelser som Meatfree Monday & Veganuary sveper över Sverige i takt med att medvetna konsumenter ställer högre krav på grön mat.



Green Cuisine är framtaget för att göra det enklare att äta, laga och servera mer hållbar mat som är både god och näringsrik. Målet med Green Cuisine är att växtbaserat ska vara i hjärtat av varje måltid oavsett storlek på köket.

Produkterna är speciellt framtagna för att vara lättarbetade i restaurang och storkök

Produkterna är grönsaksbaserade eller gjorda på nya innovativa proteiner och alla produkter är speciellt framtagna för att vara lättarbetade i restaurang och storkök. En del produkter, som falafel, känner du säkert igen. En del är helt nya, som t.ex. smakrika grönsaksbiffar och svinnsmarta spenatpinnar. Det breda utbudet av växtbaserade produkter gör det enkelt att variera menyn och erbjuda något för alla smaker och samtidigt ge en schysst mättnadskänsla.

Växtbaserade favoriter

Sortiment

Spenatpinnar

Krispigt sprödbakade spenatpinnar fyllda med krämig spenat och panerade med pretzelsmulor och en nypa salt. En riktig hållbarhetshjälte som tar tillvara på spenat som blivit över från bladspenatsproduktionen. Passar i wraps, som tilltugg eller låt dem spela huvudrollen på tallriken.
Sortiment

Falafel

Smakrik vegansk falafel som med fördel serveras i ett varmt pitabröd med grönsaker och en läcker sås. Underbart god och kryddad med bland annat persilja, spiskummin och koriander. En riktig klassiker som är smidig att tillaga och framtagen speciellt för restaurang och storkök.
Sortiment

Vegobullar

Byt enkelt ut köttbullarna på menyn till dessa klimatsmarta veganska bullar gjorda på ärtprotein. Tillagas och serveras som vilken bulle som helst och är lika goda till potatismos och lingon, som till en italiensk pasta. Vegobullarna är rika på protein och passar både perfekt i skolköket och på barnmenyn!
Sortiment

Quinoa- & Sötpotatisbiffar

Spröda grönsaksbiffar gjorda på quinoa och sötpotatis, lätt dinkelpanerade och har ett schysst “bite”. Biffarna är veganska och en är bra källa till både fiber och vitamin A. Enkla att tillaga och passar bra att servera till både sallad och potatis eller varför inte som burgare.

I sortimentet

Mini Falafel 5g 5kg
415917, Green Cuisine, Irland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Quinoa sötpotatisbiffar 45g 1,2kg
415935, Green Cuisine, Österrike
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Spenatpinnar 28g 5kg
416002, Green Cuisine, Tyskland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Vegobullar 20g/4kg
309417, Green Cuisine, Spanien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Annons
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Grekisk bulgurpytt 6kg
583799, FINDUS, Tyskland
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegetarisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Mer från Findus

Inspiration

Framtiden är grön

Allt fler äter och vill öka sin konsumtion av vegetariskt men många tycker det är svårt. Idag finns det en stark tillväxt i kategorin och 60% anger variation som en viktig drivkraft till att äta vegetariskt. Ett bredare i utbud baserade på olika råvaror med produkter som är enkla att tillaga, gör vegetariskt tillgängligt för fler! Bäst förutsättningar för att servera vegetariskt skapas genom bredd och variation tillsammans med goda och smakrika komponenter.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.