Produktlarm: Di Luca & Di Luca återkallar Cantuccini skorpa chocklad 300 g, artikelnummer 541029, av varumärket Colussi. Produkten kan innehålla odeklarerad allergen (hela bitar av mandel). Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Guldfågelns Majskyckling är en delikatess förknippad med verklig matglädje. Kycklingen får sin härliga gyllengula färg från det vegetabiliska fodret, som till minst hälften består av majs. Köttet har en viss sötma, vilket gör majskycklingen extra smakrik, mörkare och saftigare.
En god kyckling börjar med en god uppväxt. Guldfågelns goda, saftiga majskyckling är en svensk kvalitetsråvara som kommer från det egna kläckeriet och har fötts upp av noggrant utvalda uppfödare på svenska gårdar.
I de uppvärmda stallarna går kycklingarna fritt på kutterspån med tillgång till vatten och foder. Allt enligt Guldfågelns högt ställda mål på djurhållning och hållbarhet. Guldfågeln tror att det är helt avgörande för den ”gyllene” smaken – för dig som älskar kyckling på middagsbordet.
Guldfågeln har idag ett brett sortiment av svensk majskyckling med både frysta och färska styckningsdetaljer. Guldfågelns färska Majskyckling passar härliga måltider både till vardag och fest. Här hittar du några recept på Guldfågelns Majskyckling att inspireras av!
Inspireras av recepten på majskyckling
Vi rekommenderar
Recept
Citronmajskyckling, pasta med dragonsmörsås, grön sparris & rostade hasselnötter
En riktig favoritpasta som funkar både till vardags och till fest! Örtsmöret går fint att göra i förväg och förvara i kylskåp så går det snabbt att steka kyckling och svänga ihop pastan. Tillsammans med sparris, citron och vitlök får du en pastarätt som snabbt blir en favorit.
Dubbelbröst av majskyckling med honung, nötter, cidersås & spenat
Den kanske finaste styckningsdetaljen som kan vara bas i så många olika kycklingrätter. Här har den bakats i ugn med honung och vinäger för att sedan serveras med en cidersås med äpple, lök och timjan. Underbara smaker både när det gäller kyckling och tillbehör. Ät och njut!
Fantastiskt saftiga majskycklingben som först rostas i ugn och sedan glaseras med en spännande sås av soja, ananasjuice och rödvinsvinäger. Servera med en frisk kålsallad. Passar perfekt som enklare måltid eller på buffé. För en större måltid passar det också att servera med färsk pasta, ris eller pressad potatis.
Ugnsstekt majskycklingklubba med jordärtskocka, dragon & mandel
Gott och lättlagad rätt som går hem hos både stora och små. Låt ugnen göra jobbet genom denna rätt med majskycklingklubbor. Guldfågeln producerar måltidslösningar av svensk kyckling av högsta kvalitet.
Solbackakycklingen från Guldfågeln föds upp på utvalda sydsvenska gårdar med gott om plats, där den får 100 procent sojafritt foder och växer upp under en längre tid. Det ger ett mindre klimatavtryck och en mognare smak. Inspireras av recept på kycklingen till din höst- och vintermeny.
Hållbarhet är viktigt för Martin & Servera. Det handlar inte bara om våra egna verksamheter, utan om att vi vill förflytta hela branschen i hållbar riktning. Utvalt med omsorg är ett initiativ där vi varje månad låter en av våra leverantörer berätta om sina målsättningar och sitt arbete med hållbarhet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.