Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Mjukglassen - en klassisk sommartrend
Inspiration

Mjukglassen - en klassisk sommartrend

Nu är äntligen sommaren på intåg – och med den följer en sommarfavorit med oändlig potential; mjukglassen! Arlas nya mjukglass är gjord för att smälta långsamt, perfekt för varma sommardagar. Och det är inte bara som svalkande färdkost denna stjärna kan glänsa. Arla har med trendbyrån The Food People i Storbritannien gått igenom de största mjukglasstrenderna och det är tydligt att denna klassiker är som gjord för kreativa omtag.
Mjukglassens lena och släta konsistens lämpar sig utmärkt att använda för att leka med texturer och temperaturer, vilket kan ge oväntade, spännande sensoriska upplevelser. Här kan den italienska kaffedesserten affogato bli en delikat anrättning för era gäster. Att vanilj och kaffe är en klassisk smakkombination är ingen hemlighet – i just denna anrättning gifter sig det krämigt kalla perfekt med det rykande heta.

Innovativ servering

Men det klassiska serveringssättet för glass är som bekant strut eller bägare. Varför inte ta vara på möjligheten att utnyttja ditt utbud på nya, spännande sätt genom att överraska gästerna med dagsfärska bakverk i stället? Att servera Arla® Pro mjukglass på croissanter, munkar och kanelbullar ger både ett nytt lager till smakupplevelsen och ett instagramvänligt inslag för din gäst. Ett annat sätt att använda dina (mindre dagsfärska) bakverk på är att göra dem till dippers – skiva exempelvis kanelbullar tunt och rosta dem till ett krispigt, härligt tillbehör. Ett hållbart, innovativt och alldeles utsökt alternativ!

Toppa glassen

När det kommer till topping och tillbehör finns det nästan oändliga möjligheter att expandera ditt tänk och att experimentera. Strössel kommer ständigt i nya varianter och en krämig mjukglass gör sig perfekt med just detta – både i lagom mängd och i överflöd. Varför inte komplettera strösselutbudet med färska bär, nötter eller godis? Marshmallows som snabbt bränns av blir ett segt och härligt bränt komplement till en mjuk favoritdessert.


Glass för alla

Det är en självklarhet att alla ska kunna njuta av sommarens mjukglasstrender
– därför finns det även en laktosfri version av Arla® Pro mjukglassmix.

Alla är välkomna att smaka på sommaren med Arla!

Se filmen om Arla® Pro mjukglass

Video

I sortiment

Mjukglassmix 6%
101764, Arla® Pro, Danmark
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Mjukglassmix LFRI
101752, Arla® Pro, Danmark
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Fri från laktos/laktosfri
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Se även

Recept

Vaniljglass

Riktigt spännande att laborera med syra i glass. Resultatet blir en vaniljglass med ovanligt hög syrlighet som passar helt makalöst bra till chokladsåsens fylliga, lite tunga smak.
Kunskap

Vad är skillnaden på yoghurt och yoghurt?

Grekisk, turkisk, mild eller syrlig? Urvalet av yoghurt har blivit bredare, där alla sorter har sin speciella karaktär och funktion. Men vilken yoghurt passar bäst i frukostskålen, i den kalla såsen, tål att värmas eller har syrligast karaktär? Vi pratar med Lotta Bäckman, kock i Arla provkök, som hjälper oss att bli yoghurtsmarta.
Inspiration

Lyckas med det lilla extra!

En god måltid behöver ofta en dipp, en klick eller topping. Den är den första eller sista touchen som adderar det lilla extra. Arla Foods har både produkterna och recepten för att du ska lyckas.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.