Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Få försäljningen att blomstra i sommar

Orkla har tagit fram en rad olika tips på hur din restaurang kan bli extra lönsam i sommar. Allt från hur du bäst utnyttjar sociala medier till handfasta merförsäljningstips.
Det finns massor av smarta sätt för att få försäljningen att blomstra. Allt från färdigpackade picknickpåsar till bowls som minskar matsvinnet. Johan Liljegren, tredje generationens restaurantör, berättar i broschyren om vikten av att vara aktiv på sociala medier och marknadsföra sin verksamhet, han delar med sig av sina försäljningstips och talar sommartrender.
I broschyren finner du även en guide till sociala medier – vad bör du tänka på när du tar bilden, vad är ”Instagram-vänligt” och hur ska man skriva?


Ladda ner broschyren här

Somriga recept

Recept

Anamma® Vegokorv - tre olika tillbehör

Att ge små prisvärda, färgglada tips om vad som passar till det dina gäster just köpt fungerar hur bra som helst. Små goda påminnelser är lätta att tacka ja till.
Recept

Choklad, falafel eller hallonvåffla - vilken väljer du?

Alla älskar väl våfflor? Dessa frasiga läckerheter passar lika bra till frukost, lunch och middag. Och lika bra som förrätt, varmrätt och efterrätt! Varför inte göra varje tisdag till just er våffeldag?
Recept

Lilla läckra picknickorgen

Färdigpackade picknicpaket och lunchkombinationer är enkelt att förbereda och sparar matsvinn. Perfekt för semesterfirare som vill ha något snabbt och gott att ta med till stranden eller på sommarutflykten.
Recept

Moderniserad SOS

Sill är både somrigt, prisvärt och enkelt att variera. Varför inte duka upp med en modern SOS där ni uppdaterat klassikern ett steg längre? Förslagsvis tillsammans med en kall öl och en immig snaps.
Recept

Bestseller bowls

Bowl med Anamma® Pulled Vego, Hållö® Handskalade Räkor eller Anamma® Eko Falafel – samma grund och lägg till det protein du önskar!
Recept

Säljande strutar - one hand food

Gör dina gäster nyfikna i en strut! Enkelt att ta med och fylla med vilka godsaker som helst och ger minimalt med avfall.
Recept

Fotbollsfrossa

Duka upp goda tapas och andra läckra smårätter och kombinera med en kall öl till paketpris. En riktig vinnare!
Recept

Klassisk räkmacka på grovt rågbröd, semitorkad tomat, citron & ägg

Räkor och bubbel är sommarens kanske säkraste kort. Perfekt att sälja som kombination till paketpris för såväl kärleksparet som till det semesterfirande kompisgänget.
Recept

Förföriska förfriskningar

Drycker som dekoreras med frukter, bär och örter är lätta att älska. Gör egna fräscha smoothies och servera i fina flaskor.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.