För tillfället upplever vi tyvärr längre svarstider på e-handeln. Vi arbetar med att lösa problemet.Läs merLäs mindre
Produktlarm: Julskinka, kokt skivad, art nr 431403, Martin & Servera, med bäst före datum 12-12-2023, batch nr 361, återkallas efter att listeria påvisats i samband med kontroll och provtagning enligt ordinarie rutiner. Läs mer här.Läs merLäs mindre
Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Morgondagens köksmaskiner är intelligenta, hållbara, skonsamma och effektiva.
Idag tillagas dagligen 130 miljoner rätter över hela världen i maskiner från RATIONAL. De nyskapande maskinerna och ugnarna är framtagna av fysiker, näringsexperter, utvecklingsingenjörer och köksmästare sida vid sida. Detta har skapat en unik innovationskraft och resulterat i produkter av hög teknisk kvalitet, som format nya förutsättningar i köket. Ett av de senaste tillskotten är VarioCookingCenter®. Ett kombibord med så många fördelar att det nästan är svårt att räkna upp dem alla.
VarioCookingCenter® kombinerar en rad vanliga köksmaskiner som stekbord, grytor, spisar och fritöser i en enda, multifunktionell maskin.
Peter Parnestig och Mathias Hedlund är kockar, produktspecialister och säljare på Rational och berättar passionerat om alla positiva aspekter med en VarioCookingCenter® i sitt kök.
"Det är en lättanvänd produkt som tar lite plats och producerar mycket mat på kort tid. Den är enkel att ansluta, för den kräver ingen golvbrunn, och vatten kopplas rakt in i maskinen. Det finns dessutom många miljömässiga och ekonomiska vinningar eftersom den förbrukar minimalt med energi och pengar", säger Peter.
Den perfekta hjälpredan
Inlagt i maskinen finns tillagningsprogram för de flesta typer av matlagning och beredningsprocessen går alltid att anpassa individuellt till varje maträtt. Kombibordet portionerar själv rätt mängder vatten och håller reda på temperaturer och tider. När exempelvis steken måste vändas, stuvningen redas eller béchamelsåsen är färdig, påkallar den kockens uppmärksamhet med ljud och ljus. Detta gör det enkelt att få ett perfekt resultat.
Trygg investering
"Kombibordet är även väldigt lätt att göra rent och behöver inte mer än 10 minuters rengöring om dagen. Det är också mycket driftsäkert. Vi har sett väldigt få problem med det hittills", berättar Mathias.
"Kombibordet är även väldigt lätt att göra rent och behöver inte mer än 10 minuters rengöring om dagen."
Rational erbjuder telefonsupport 365 dagar om året, dygnet runt. Behövs support på plats är en representant oftast ute inom en arbetsdag, lite beroende på var i landet maskinen står. Eftersom VarioCookingCenter® är en ny maskin på marknaden är det en god idé att nyttja de utbildningar som finns tillgängliga. Rational erbjuder kostnadsfri utbildning i kundens kök när de köper produkten. De leder även olika "Academies" där man får komma till Rationals kök och fördjupa sina kunskaper. "Vill man så kan man egentligen få hur många utbildningstimmar som helst. Vi vill ju att maskinen ska nyttjas i sin fulla potential", förklarar Peter.
Connected cooking
Via ett nätverksuttag går maskinen att koppla upp online och genom att skapa ett konto kan du få en mängd digitala fördelar. Bland annat HACCP-data 6 månader bakåt i tiden, serviceinformation, fler än 10000 recept från Rationals onlineportal, instruktionsvideos och energiförbrukning. Allt ständigt tillgängligt via dina smarta enheter.
Stekborden av rostfritt stål kommer upp i en temperatur på 200°C inom loppet av två och en halv minut. Trots detta är ut- och översida knappt varma vilket ger en minskad brännskaderisk för den som står och jobbar. Detta är bara en av många positiva aspekter med arbetsmiljön kring kombibordet.
Vi rekommenderar
Tjänster
Avbetalningsköp av restaurangutrustning
Nu kan du köpa restaurangutrustning på avbetalning! Av din säljare får du en offert, som du godkänner genom att skriva under. Offerten används därefter som underlag för kreditbedömning.
Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.