Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Programmerad Gastronomi

Vario Cooking Center 112L Dynamic

Vario Cooking Center 112L Dynamic
922732, VARIOCOOKINGCEN
{{jmfprisString}}/styck (st) {{jmfPrisDeladString}}/styck (st)
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Detta behövs för en VarioCookingCenter®:
  • Vanlig 3-fas köksel
  • Vattenanslutning
  • Avloppsanslutning
  • Ventilation
  • Godkänd köksmiljö
Morgondagens köksmaskiner är intelligenta, hållbara, skonsamma och effektiva.
Idag tillagas dagligen 130 miljoner rätter över hela världen i maskiner från RATIONAL. De nyskapande maskinerna och ugnarna är framtagna av fysiker, näringsexperter, utvecklingsingenjörer och köksmästare sida vid sida. Detta har skapat en unik innovationskraft och resulterat i produkter av hög teknisk kvalitet, som format nya förutsättningar i köket. Ett av de senaste tillskotten är VarioCookingCenter®. Ett kombibord med så många fördelar att det nästan är svårt att räkna upp dem alla.
VarioCookingCenter® kombinerar en rad vanliga köksmaskiner som stekbord, grytor, spisar och fritöser i en enda, multifunktionell maskin.

Peter Parnestig och Mathias Hedlund är kockar, produktspecialister och säljare på Rational och berättar passionerat om alla positiva aspekter med en VarioCookingCenter® i sitt kök.

"Det är en lättanvänd produkt som tar lite plats och producerar mycket mat på kort tid. Den är enkel att ansluta, för den kräver ingen golvbrunn, och vatten kopplas rakt in i maskinen. Det finns dessutom många miljömässiga och ekonomiska vinningar eftersom den förbrukar minimalt med energi och pengar", säger Peter.

Den perfekta hjälpredan

Inlagt i maskinen finns tillagningsprogram för de flesta typer av matlagning och beredningsprocessen går alltid att anpassa individuellt till varje maträtt. Kombibordet portionerar själv rätt mängder vatten och håller reda på temperaturer och tider. När exempelvis steken måste vändas, stuvningen redas eller béchamelsåsen är färdig, påkallar den kockens uppmärksamhet med ljud och ljus. Detta gör det enkelt att få ett perfekt resultat.

Trygg investering

"Kombibordet är även väldigt lätt att göra rent och behöver inte mer än 10 minuters rengöring om dagen. Det är också mycket driftsäkert. Vi har sett väldigt få problem med det hittills", berättar Mathias. 


"Kombibordet är även väldigt lätt att göra rent och behöver inte mer än 10 minuters rengöring om dagen."

Mathias Hedlund - Kock, produktspecialist och säljare på Rational.
Rational erbjuder telefonsupport 365 dagar om året, dygnet runt. Behövs support på plats är en representant oftast ute inom en arbetsdag, lite beroende på var i landet maskinen står.
Eftersom VarioCookingCenter® är en ny maskin på marknaden är det en god idé att nyttja de utbildningar som finns tillgängliga. Rational erbjuder kostnadsfri utbildning i kundens kök när de köper produkten. De leder även olika "Academies" där man får komma till Rationals kök och fördjupa sina kunskaper. "Vill man så kan man egentligen få hur många utbildningstimmar som helst. Vi vill ju att maskinen ska nyttjas i sin fulla potential", förklarar Peter.


Connected cooking

Via ett nätverksuttag går maskinen att koppla upp online och genom att skapa ett konto kan du få en mängd digitala fördelar. Bland annat HACCP-data 6 månader bakåt i tiden, serviceinformation, fler än 10000 recept från Rationals onlineportal, instruktionsvideos och energiförbrukning. Allt ständigt tillgängligt via dina smarta enheter.

Stekborden av rostfritt stål kommer upp i en temperatur på 200°C inom loppet av två och en halv minut. Trots detta är ut- och översida knappt varma vilket ger en minskad brännskaderisk för den som står och jobbar. Detta är bara en av många positiva aspekter med arbetsmiljön kring kombibordet.
Tjänster

Avbetalningsköp av restaurangutrustning

Nu kan du köpa restaurangutrustning på avbetalning! Av din säljare får du en offert, som du godkänner genom att skriva under. Offerten används därefter som underlag för kreditbedömning.

Läs mer

Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.