Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Regionalt

Regionala sommarsmaker

Välj regionalt till sommarmenyn! Här har vi samlat inspiration från några av våra regionala leverantörer till sommarens servering.
Vi vill göra det enklare för dig som kund att välja regionala produkter och råvaror till din meny. Därför har vi delat in vårt regionala utbud i tre områden: Norrland, Svealand och Götaland, där vi samlat leverantörer från landets olika delar.
Regionalt

Sänkdalens Gård

Sänkdalens Gård är en KRAV-certifierad mjölkgård som ligger på den natursköna halvön Vikbolandet, öster om Norrköping. Gården brukas av Tomas och Nilla Gunnarsson med familj och personal. Här har de har odlat ekologiskt ända sedan 1970-talet.
Regionalt

Törst - regional läsk med naturlig smak

Törst är läskproducenten som brygger utan aromer, konserveringsmedel eller tillsatser. I stället använder man frukter, örter och kryddor - vilket både ger en god smak och en tydlig innehållsförteckning.
Regionalt

Kvia Gård

Söder om Fjärås, några kilometer från havet i norra Halland, ligger Kvia Gård. Gården drivs av Mattias Gustafsson med familj och här odlas framförallt knippgrönsaker, grönkål och rotfrukter.
Regionalt

Korshags

Ett litet hemmasnickrat rökskåp i trädgården blev Sveriges tredje största fiskrökeri. På Korshags i Falkenberg är endast de bästa råvarorna goda nog.
Regionalt

Orto Novo

Per-Ove Kårfors äger och driver tillsammans med sin familj Orto Novo, ett företag som odlar örter och sallat i idylliska och lantliga Nyckelby på Ekerö, väster om Stockholm.
Regionalt

Åive

Från Åive erbjuder Martin & Servera naturligt mineralvatten tappat på flaska norr om Polcirkeln. I sortimentet finns stilla och kolsyrat vatten, naturell och smaksatt med citron.
Regionalt

Gården Partihandel

Mellan Götene och Skara i Västergötland ligger Gården Partihandel där familjen Gustavsson KRAV-odlar kvalitetspotatis. Potatisen förädlas i det egna packeriet där potatisen tvättas, poleras, sorteras och paketeras.
Regionalt

Hemgården

På Hemgården i Norra Råda, med Klarälven som närmaste granne, tillverkas charkuterier av förstklassiga svenska köttråvaror: gris, nöt, får, lamm och viltkött.

Läs mer om vårt regionala sortiment

Kunskap

Regionala råvaror, relationer och riktigt god mat

Fiskar från friska vatten, smakrika svampar, viltkött från djupa skogar, charkuterier och kött från djur som betat blomstrande ängar. Frukt, bär och grönsaker i säsong och den finaste äppelmusten. Vi tycker att det ska vara enkelt att handla svenskt och regionalt. Titta efter R-märkningen när du handlar hos oss så hittar du alla regionala produkter i vårt sortiment!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.