Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Trendspaning med Therese


Therese Egerfors, specialistkonsult utrustning,
Martin & Servera.
Inspiration

Nyansrik design som leker med hela paletten

Porslin i alla dess färger och former – både klassiskt och nytänkande – hittar du hos RAK Porcelain. Med kvalitetsporslin från RAK får du mycket för pengarna och dessutom finns möjlighet att sätta en personlig prägel på designen. Produktionen är förlagd i det minsta Arabemiratet i Ras-Al-Khaimah och det europeiska huvudkontoret är baserat i Luxemburg. På den svenska marknaden har Martin & Servera ensamrätt att sälja porslinet.
Inspiration

Bauscher

Den tyska porslinstillverkaren tillverkar 45 miljoner artiklar varje år. Porslinet har, sedan starten 1881, uteslutande tillverkats i Tyskland. Hållbarhetsarbetet är centralt i verksamheten och det strävas ständigt efter nya sätt att utveckla.
Inspiration

Glasdesign från ARC – glänsande innovation

Franska ARC bryter ständigt ny mark och har under sin snart 200-åriga historia stått för många tekniska genombrott där man drivit utvecklingen framåt inom sin bransch. Idag har de en världsomfattande och till stora delar automatiserad produktion av glasartiklar. ARC strävar outtröttligt efter att ligga i täten inom detta produktområde.
Inspiration

Orrefors - Utstuderad design och innovation

Glas från Orrefors lyfter vilket dukat bord som helst och skapar skön stämning och harmoni. Ända sedan 1898 har Orrefors tillverkat bruksglas och konstglas på glasbruket i Småland. Där arbetar skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med design, hantverk och innovation. Nu släpps nya glas ur More-serien, designade av Erika Lagerbielke, alla perfekta för restauranger.
Om oss

Välkommen till våra utrustningsutställningar

På flera av våra säljkontor runt om i Sverige och i vår restaurangbutik i Årsta/Stockholm har vi restaurangutställningar. Här kan du besöka oss och få en guidad rundtur. Vi visar upp delar ur vårt sortiment av porslin, glas, köksutrustning och kläder. Självklart finns våra utrustningssäljare på plats för att ta hand om dig och besvara alla tänkbara frågor.
Nyfiken på vilka trender som kommer att vara stora kring det dukade bordet och restaurangutrustning framöver? Vi frågade Therese Egerfors, specialistkonsult utrustning, om hon kunde dela med sig av sina tankar.

"Jag jobbar med allt som inte går att äta. Mitt jobb är att vara lite av en detektiv. Att hjälpa våra kunder att hitta rätt saker till rätt ställe på restaurangen."

Therese Egerfors

Så här siar Therese om trenderna:

Färger

När det gäller färg på porslin ser vi att starka färger är på väg bort och att de mer jordnära tonerna blir allt mer populära. Blanda gärna de jordnära tonerna med vitt.
Handla här!

Lekfullhet på bordet

Det är populärt att mixa och blanda stort och smått, olika färger och former samt material. Exempelvis kan man vid en dukning se trä, metall, glas och porslin blandat på samma bord.

Melamin

Materialet Melamin har slagit igenom stort den senaste tiden. Det kanske inte är så konstigt med tanke på de många fördelar som finns med materialet. Framförallt brukar Melaminets hållbarhet uppskattas. Uppläggningsfat och skålar som inte går sönder, väger mindre och som enkelt kan staplas samt fraktas är uppskattat inom cateringverksamheter och restauranger med bufféer. Att utseendet på produkterna också har hängt med i trenderna gällande färg och form är ännu en anledning till att vi säljer mycket av dessa produkter. 
Ta gärna kontakt med din konsultsäljare på RU om du önskar offert eller mer information om vårt nya melmin sortiment.
Handla här!

Linjering på vinglas

Inom glasdelen ser vi ett större intresse för att ha loggor samt linjeringar på vinglas. Detta grundar sig i att många tycker att detta gör det enklare att servera rätt mängd dryck till varje gäst, vilket i förlängningen också ofta resulterar i bättre lönsamhet.
Kontakta din specialistkonsult för Restaurangutrustning för att beställa dina egna loggade vinglas.

Trendigt att inte följa alla trender

En sista trend är faktiskt att många väljer att inte följa de rådande trenderna utan istället går sin egen väg och har sin egen stil.

Handla direkt i vår e-handel

Ivento vingl mark15cl H208 D77 34,9cl
912289, SCHOTT ZWIESEL
{{jmfprisString}}/styck {{jmfPrisDeladString}}/styck
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Ivento vingl mark15cl H224 D86,5 50,6cl
912137, SCHOTT ZWIESEL
{{jmfprisString}}/styck {{jmfPrisDeladString}}/styck
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}} Be om offert
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer

Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.