Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Ärtbullar med potatismos och sky

Recept skrivet av
Orkla
En grön rätt där huvudproteinet kommer från ärta.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1,5 kg Anamma® Vegobullar Ärta
  • 370 g Felix® Klassiskt Potatismos
  • 1,7 l vatten
  • 1 kg blandad svamp
  • 1 kg vegansk sky
  • 400 g grönkål till garnering

Handla

Tillagning

  1. Tillaga potatismoset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Lägg potatismoset i botten på ett bleck, rosta av i 220°C ca 8 min.
  3. Ta ut och lägg i Vegobullar Ärta och den blandade svampen. Värm ytterligare i 5 min.
  4. Servera med blancherad grönkål och den veganska skyn.

Handla

Se också

Inspiration

Easy peasy - En grönare vardag

Anamma utökar sitt sortiment med tre nyheter - Vegobullar Ärta, Vegonuggets Ärta och Formbar Vegofärs Ärta. Dina gäster kommer att uppleva en helt ny grön smaksensation, där huvudproteinet kommer från ärta. Ännu en anledning till att äta mer grönt helt enkelt!
Recept

Vegobullar Ärta med rostad potatis, lök och vegansk sky

I denna rätt serveras veganska bullar baserade på ärtprotein tillsammans med potatis och sky.
Recept

Asiatisk vego-BBQ

Biffar av vegofärs som serveras med chiliglaserad broccoli och sojadressing.
Recept

Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine

Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine. Serveras med hummus och grönkål.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.