Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Marinerad svamp

Recept skrivet av
Jens Linder
Det här är en enkel marinad som passar till all möjlig sorts svamp.

Ingredienser

Lagom åt: 4-6 personer

  • 200 g svamp
  • 2 msk soja
  • 1 tsk mörk sesamolja
  • 1 tsk risvinäger eller vittvinsvinäger
  • 1 tsk gochugaru (koreansk torkad chili)
  • 1 msk finhackad salladslök
  • 1 tsk rostade sesamfrön
Inspiration

Koreanskt med Jens Linder

Jens Linder är kock och matjournalist. Genom sina matartiklar och recept i Dagens Nyheter och Gourmet har han gjort sig känd och uppskattad i matsverige. Han arbetar som frilansande och framgångsrik matskribent, ett jobb som har tagit honom på resor över hela världen. Hans senaste kokbok handlar om mat från Korea.

Tillagning

  1. Skiva svampen tunt. Eller riv den i småbitar. Lägg den i en bunke.
  2. Blanda soja, sesamolja, risvinäger, gochagaru och olja. Häll över svampen.
  3. Strö över salladslök och sesamfrön. Servera.

Artiklar ur receptet

116277 - F&G M/S - Sverige - Kylt
0,00 kr {{jmfprisString}} / KG
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}} {{stockStatusText}}
077354 - MRS CHENGS - Sverige - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}} {{stockStatusText}}
855361 - RISBERG - Senegal - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}} {{stockStatusText}}
214015 - RISBERG - Sverige - Torrt
0,00 kr {{jmfprisString}} / L
{{units.secondary.pricePerUnit}} {{units.secondary.weightPerPiece}} {{units.primary.pricePerUnit}} {{units.primary.weightPerPiece}}
{{mojligLevDatum}} {{stockStatusText}}
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader