Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Vegansk currysill på Kungsmusseron, zucchini och aubergine.
Ingredienser
Lagom åt:10 personer
100 g Kungsmusseron, tärnad. Eller annan fast svamp t.ex. ostronskivling eller champinjon
100 g zucchini, tärnad
100 g aubergine, tärnad
3 msk ättika
1 dl socker
1,5 dl vatten
100 g rödlök, skivad
1 msk Santa Maria Pickling mix
1 dl vegansk majonnäs
2 tsk Santa Maria Curry Madras
Körvel, hackad eller torkad
Santa Maria Tellicherry peppar
Santa Maria salt
Vi rekommenderar
Inspiration
Santa Maria – A New Kind of Christmas
Hur dukar du julbordet när våra sätt att äta har förändrats? Santa Maria har samlat idéer och inspiration för ett mer inkluderande julbord, som lyfter vegetariska och veganska alternativ samt nya moderna idéer, utan att traditionen går förlorad.
Koka upp en 1-2-3-lag med ättika, socker och vatten, och häll den över svampen, zucchinin och auberginen i en bunke.
Lägg på ett lock eller plastfilm och låt det hela svalna i lagen.
Pickla löken med picklingmixen enligt anvisningarna (alternativt häller du på 2 msk vinäger och 1 tsk salt).
Blanda curry och majonnäs, smaka av med salt och peppar. Plocka upp grönsakerna ur lagen och blanda dem med currymajonnäsen.
Vi rekommenderar
Inspiration
Santa Maria – A New Kind of Christmas
Hur dukar du julbordet när våra sätt att äta har förändrats? Santa Maria har samlat idéer och inspiration för ett mer inkluderande julbord, som lyfter vegetariska och veganska alternativ samt nya moderna idéer, utan att traditionen går förlorad.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.