Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Pizza handlar om kärlek och fräscha råvaror

Mozzarella, mortadella, prosciutto, skinka, oliver och så klart en riktigt bra tomatsås. När vi pratar med våra kunder som driver pizzerior säger alla samma sak: Råvarorna är det viktigaste.

Pizzeria Princess, Östersund

"En del, framför allt ungdomar, beställer en pizza med ena halvan Vesuvio och andra halvan Capricciosa. Det funkar jättebra att beställa hälften av ena och hälften av andra. Vi har en kebabpizza med lite pommes och isbergssallad på och den är också jättepopulär!"
Halil Yesilgul, ägare av Pizzeria Princess, Östersund.

The Public Bar & Grill, Täby

"Vi jobbar med dyrare råvaror och lite mer avancerade toppings på våra pizzor. Det blir fräschare och råvarans karaktär lyfts fram på ett tydligare vis när man adderar råvarorna efter det att pizzan gräddats."
Gerges Chamoun, vd på The Public Bar & Grill, Täby.

Pizzeria Bomb, Helsingborg

"Vi har en tydlig linje om att det alltid ska finnas något för alla. För att kunna erbjuda detta är det viktigt att arbeta med bra råvaror. I år har vi utökat menyn med lite schysstare kebab och gourmetpizzor. Vi beställer i stort sett alla våra råvaror från Martin & Servera. Min innesäljare vet vilka produkter som funkar för mig och hjälper mig när det behövs."
Said Tafreshi, ägare av Pizzeria Bomb, Helsingborg.

Hamnkrogen Bryggan, Öregrund

"I år gjorde vi om menyn, det blev mer biff och entrecôte, tillsammans med det ordinarie utbudet av pizza och kebab. I Öregrund finns inte så många restauranger, så det leder till att alla hjälps åt. Får någon till exempel slut på oxfilé i en rusch så går det att lösa från grannkrogen."
Ellinor Eriksson, en av ägarna på Hamnkrogen Bryggan i Öregrund.

Kebabnekajse, Umeå

"Jag tror att specialkostutbudet bara kommer att öka. Redan nu ser vi en ökad efterfrågan på vegetariska, veganska, glutenfria och laktosfria pizzor. Trots de nya trenderna kommer ändå den traditionella pizzan och kebaben alltid att finnas kvar."
Hilmi Baroshki, ägare av Kebabnekajse.

800 grader, Stockholm

"Råvarorna håller hög klass och varieras efter säsong; friterad rotselleri, grönkålschips och portabellosvamp är några exempel. Vi använder bara ekologiska ingredienser, det är viktigt med bra grejer. Vi jäser vår pizzadeg i tre dagar, så blir den perfekt."
Oskar Montano och Anders Östblom som tillsammans driver 800 grader i Vasastan, Stockholm.

Pizzaboden, Lomma

"För att fånga gästernas uppmärksamhet från första besöket gäller det att smakerna i brödet blir schyssta! Att degen får ta tid är den viktigaste ingrediensen i en pizza."
Miroslav Dragojevic på Pizzaboden i Lomma, strax utanför Malmö.

Capri Pizzeria, Uppsala

"Vi köper våra råvaror från Martin & Servera och väljer varor av lite högre kvalitet. En riktigt bra pizza ska först och främst göras med färska råvaror. Det ska smaka färskt – då är det en riktigt bra pizza. Vårt mål är att göra våra gäster så pass mätta och nöjda att de väljer att komma tillbaka igen och igen."
Josef Kirik, ägare till Capri Pizzeria i Uppsala.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.