Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Inspiration

Pulsen på Årets Unga kock-stjärnor

Vi har träffat två av årets finalister i Årets Unga kock – vinnaren Fabian Olli Johanson från restaurang ROT och Hanna Lukowiesky från Lilla Bjers som tog hem tredjeplatsen, båda från Gotland. Två tävlingssugna och duktiga kockar som berättar om varför de tävlar, vad som driver dem och framtidsplaner.
I slutet av februari gjorde sex finalister upp om den åtråvärda titeln och platsen till världsfinalen i Calgary, på Stockholms Hotell- och Restaurangskola.

Att tävla i Årets Unga kock är en språngbräda till fortsatt tävlande för många unga kockar. Samtidigt är det en bra fot in i branschen. Luqaz Ottosson, Johan Backeus och Jimmi Eriksson, är några av de stora kockar som börjat tävla här. I år var det Fabians tur att vinna, tätt följt av Hanna på en tredjeplats.

Läs intervjuerna med de två stjärnorna från Årets unga kock 2019

Inspiration

Tävlingsfeber och framtidsplaner med Fabian Olli Johanson

Vi har träffat vinnaren av Årets Unga kock 2019, Fabian Olli Johanson, 22, från restaurang ROT på Gotland. Nu väntar världsfinalen i Calgary i september.
Inspiration

Hon siktar på revansch i Årets Unga kock 2020

Tredjeplatsen i Årets Unga kock 2019 gick till Hanna Lukowiesky, 21, från Lilla Bjers på Gotland. Nästa år är siktet inställt på att vinna.

Läs mer om årets tävling och vårt sponsorskap här

Nyhet

Årets Unga Kock 2019 Fabian Olli Johanson

Under måndagskvällen hölls finalen av Årets Unga Kock på Stockholms Hotell- och Restaurangskola. Sex finalister gjorde upp om den åtråvärda titeln och platsen till världsfinalen i Calgary. Segern gick till Fabian Olli Johanson som till vardags finns på Restaurang Rot på Gotland. På andra plats kom Jimmi Nilsson från Grand hotell Saltsjöbaden och på tredje plats Hanna Lukowiesky från Lilla Bjers på Gotland.
Om oss

Årets Unga Kock

Årets Unga Kock är en etablerad tävling med över 40 års historia. Bakom tävlingen står Chaîne des Rôtisseurs, en gastronomisk förening för både professionella krögare och amatörer. Vi på Martin & Servera sponsrar tävlingen och finns på plats under finalen.

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader