Din order- & leveranskalender
Välj datum för inventering/prisberäkning

Vi söker en ny HR-chef

Karriär

Lediga jobb hos Martin & Servera och våra dotterbolag

I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras. Klicka på det lediga jobb som överensstämmer med din kompetens för att få mer information och för att söka. Vi måste ha din ansökan senast sista ansökningsdag.
Karriär

Våra värderingar

Värderingarna, som utgår från värdeorden engagerad, modig och kompetent, ger oss som medarbetare i Martin & Servera stöd och vägledning i arbetsvardagen.
Nu söker vi en HR-chef till Martin & Servera Restauranghandel, Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vd Irene Waldemarson ger sin bild av vem vi söker.

Vilka egenskaper hos en kandidat gör dig nyfiken?

Du ska vara en van ledare, med integritet och en stark röst i ledningen, och ett tryggt stöd för dina medarbetare och kollegor i organisationen. Du gillar HR-områdets alla delar lika mycket, har en tydlig bild av hur HR bidrar till företagets övergripande kommersiella mål och har stor insikt i hur viktig funktionen är för att skapa en organisation som presterar och mår bra. Vi som är ledare är förebilder i organisationen och ska vara tillgängliga och synliga. Vi ska säkerställa att ledarna och medarbetarna har rätt verktyg: vårt jobb är att skapa självförtroende i mandatet och tydlighet kring målen. Om du känner igen dig i det och har erfarenhet från den typen av organisation så blir jag nyfiken på dig som kandidat.

Vilka utmaningar har den som blir ny HR-chef framför sig?

Vi har nyligen genomfört en omorganisation inom försäljning för att bli mer lokala och snabbare i våra beslut. Vi har en bra grund att stå på med ett starkt erbjudande och vi är uppskattade av våra kunder. För att trygga en långsiktigt hållbar lönsam tillväxt behöver vi säkra rätt kompetens och fortsätta utveckla våra ledare och medarbetare. Viktigt framåt är ett ledarskap som främjar delaktighet och öppenhet, att vi fortsätter bygga vår värderingsdrivna kultur och att uppmuntra till nyfikenhet och lärande i organisationen.

"Vi i ledningen jobbar tillsammans som ett team och det är något som vi vill att hela organisationen också ska göra."

Irene Waldemarson

Hur är du som ledare?

Som vd i bolaget är jag engagerad och nyfiken och lägger mycket tid på att lyssna och föra dialog med ledare och medarbetare i hela företaget. Jag uppskattar tydlighet och tycker om att utmana och utmanas. Jag sätter mål som är tydliga så att alla förstår hur de kan vara med och bidra till resultatet. Vi i ledningen jobbar tillsammans som ett team och det är något som vi vill att hela organisationen också ska göra. Du kommer aldrig att känna dig ensam men du får ett stort eget ansvar och mandat att driva och utveckla våra HR-frågor för att bidra till våra gemensamma affärsmål.

 

Här hittar du platsannonsen:

http://www.prodiem.se/lediga-jobb/1225-hr-chef-till-martin-servera-restauranghandel/
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader