Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Vem vi söker

För oss på Martin & Servera är det en utmaning och ett stort ansvar att göra ett så objektivt och träffsäkert urval som vi någonsin kan. Om vi lyckas så rekryterar vi medarbetare som trivs och utvecklas i sina roller och som bidrar till framgång, innovation och mångfald

Vi skiljer på kunskap, erfarenhet och personlighet

I en rekryteringsprocess är det mycket som ska beaktas. Rätt person, kompetens och kvalifikationer i kombination med tillgänglighet, intresse och motivation för utannonserad tjänst.

Varje rekryteringsprocess anpassas utifrån den kompetensprofil som den utannonserade tjänsten har. Därför är just dessa kompetenser särskilt intressanta för att avgöra om just du är rätt person för jobbet. Vi är intresserade av hur du vanligtvis agerar när du löser dina arbetsuppgifter och hur du tidigare hanterat de uppgifter och problem du ställts inför i arbetslivet. Det kan handla om vardagliga, men för oss viktiga, situationer som kundmöten, arbetstoppar, samarbete med kollegor eller om en kund har fått fel varor.

I en del av våra roller är specifik kunskap och erfarenhet så pass viktig att du behöver ha med dig det in i rollen (exempelvis högskoleutbildning inom logistik eller att du ska ha arbetat som ledare med personalansvar i minst fem år).

För andra roller behöver du ingen förkunskap. Är du rätt person, lär vi dig på plats (exempelvis att köra truck).

Tester för en rättvis bedömning

Det finns alltid en risk att förutfattade meningar och fördomar påverkar vår bedömning av dig som kandidat. Därför har vi valt att använda olika tester när vi söker nya medarbetare. Vi använder marknadsledande tester som bygger på mångårig arbetspsykologisk forskning. Testerna gör urvalet mer objektivt och innebär att du och övriga kandidater får en rättvis bedömning.

Läs mer

Karriär

Så går det till när du söker jobb hos oss

Vi letar efter rätt kompetens och rätt potential för de tjänster vi bemannar. För att både du och vi ska känna att Martin & Servera är rätt arbetsplats för dig går du igenom en process i flera steg.
Karriär

Tester och urvalsmetoder

Du som söker jobb hos oss Martin & Servera ska vara säker på att du får en rättvis bedömning. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av objektiva och tillförlitliga urvalsmetoder

Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader