Enligt svensk lagstiftning kan vi inte sälja alkoholhaltiga drycker till personer som ännu inte fyllt 20 år. För att du ska kunna ta del av vårt utbud så måste du verifiera din ålder.
Under rådande omständigheter har flertalet krögare och restauranger fått ställa om och tänka nytt. Det handlar om ändrade tillvägagångsätt vid serveringarna och ett större fokus på take away. Här hittar du engångsartiklar som underlättar både servering och hantering.
Säker take away
Vi rekommenderar
Sortiment
Säker take away
Bekväm och hygienisk förpackning för take away och i matautomater på arbetsplatser. Lådorna är stapelbara och passar perfekt för färdiga måltider som ersättning för självbetjäning.
Lådorna tål värmeskåp, mikrovågor och vanliga ugnar upp till 220 grader under 30 minuter eller 2 timmar vid 80 grader och temperatur ner till -20 grader. Fetttålig insida och bra förslutning.
Pasta med sina många och varierande former är både uppskattat och ett smart sätt att få goda och lönsamma måltider på menyn. Ta del av tips på hur du kan tillaga Barillas pasta på bästa sätt för take away och erbjuda dina kunder en god och högkvalitativ pastarätt.
Praktiska och stilrena boxar för varm och kall mat; perfekt för varma currygrytor, gröna sallader eller friterade snacks.
Ren vit design gjord av bagasse, en restproduct från sockerrörsfiber. Det naturliga materialet fångar inte kondens, så maten håller sig varm och krispig. Prisvinnande kvalitet från Vegware, gjort av plantor.
Mackor och färdiggjorda tallrikar i serveringsdisken och mat som åker in och ut i kylen under lång en service; plasta in maten för att förlänga hållbarheten och förhindra att den torkar ut.
Att plasta in mat och råvaror som står framme vid servering kan också förhindra kontaminering.
Sallad på Fyra Skånska Gryn, matjesill, rostade rotfrukter och pocherat ägg
En sallad som passar ypperligt för take away. Använd råvarorna fullt ut. Spara. Tänk Nytt. Lägg till. Förpacka. Erbjud. Gör den svarta sopsäcken besviken. Släng inte resterna som blivit över från lunchen utan sälj som take away.
Vi går en till synes annorlunda jul till mötes där de traditionella julborden och långa bufféköerna ger vika för nya, kreativa sätt att servera. Är det kanske sharing-trenden som gör ett intåg även här och den traditionella buffén byts mot bordservering, där sällskapet sittandes samlas runt maten? Här hittar du fat, tallrikar och annan utrustning som underlättar hösten och vinterns serveringar.
Det dukade bordet är en av de första saker dina gäster lägger märke till. Med det sagt, så kan dukningar innebära olika saker för olika verksamheter. För restaurangen med rustik inredning kan det innebära mörka och jordnära färger, för den minimalistiska vitt och avskalat. För den större matsalen väger kanske funktion tyngre än färg och form. Här hittar du ett utbud som passar samtliga.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.