Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Kunskap

Goda drycker för alla tillfällen

Inspiration

Dryckesbroschyrer

Idag är restauranggästerna medvetna och kräver variation på dryckesmenyn - de vill bli överraskade och kanske prova något nytt. I dessa broschyrer hittar du spännande produktnyheter, inspirerande läsning och trendspaningar.
Kunskap

Teskola

I åtta delar kommer du att få lära dig mer om te och tedrickande. Vi tar hjälp av vår leverantör Tekompaniet som har mångårig erfarenhet av att importera te och hålla i utbildningar om te.
Kunskap

Kaffeskola

I fyra avsnitt kommer rostmästare Filip Åkerblom från Lilla Kafferosteriet i Malmö guida oss med sina kunskaper för att ge oss en större inblick i kaffets mystiska värld. Förutom sitt Mikrorosteri har Filip skrivit reglerna till världsmästerskapen i kafferostning och blivit utnämnd till årets entreprenör 2009 i branschen av Europeiska kaffeorganisation SCAE.
Kunskap

Mat och vin i kombination - Mattias Larsson

Kock, inspiratör, företagare, entreprenör, föreläsare, moderator, kokboksförfattare och vin-nörd. Vi bad Mattias ”fredagskocken” Larsson lotsa oss genom konsten att kombinera mat och dryck.
I vårt dryckessortiment hittar du spännande drycker för olika tillfällen. Vi har ett gediget grundutbud och erbjuder många nyheter – allt för att ha ett både brett och djupt sortiment som passar alla typer av restaurangverksamheter.

Vi anser att ett varierat utbud gör hela skillnaden. Hos oss hittar du ett brett dryckessortiment med allt ifrån kaffe, te och chokladdrycker till saft, juice, lättdrycker och vatten. Vi har drycker för alla typer av verksamheter, oavsett om du söker efter något till en hotellbar, ett café, en kvällskrog eller skolrestaurang.

Stilla eller kolsyrat?

Hos oss hittar du friskt kolsyrat och stilla vatten från många leverantörer. Vi kan också erbjuda ett smart och kostnadsbesparande vattenkoncept där du från kranvattnet själv skapar stilla eller kolsyrat vatten som du erbjuder på flaska eller glas. 

Saft, läsk, must och lemonad

I vårt sortiment finns allt från must, lemonad, still drinks, energidrycker och läsk till goda safter, måltidsdrycker och lättdrycker för alla behov och önskemål.

Under sommarhalvåret kan en härlig lemonad eller ett iste vara svalkande. Då passar den populära fruktdrycken Snapple perfekt, eller varför inte Lemonaid eller Charitea?

Från morgonkopp till eftermiddagsdryck

Vi erbjuder en rad varma drycker som bland annat kaffe, te och glögg. Självklart har vi även väldoftande choklad med varierande kakaoprocent. För oss är kvalitet av högsta vikt och vi vill att dina gäster ska få en god kaffe-, choklad- och teupplevelse.

Vi har en hundraårig historia av att arbeta med kaffe. Det är och har sedan länge varit något vi är extra stolta över. Under vårt eget varumärke Martin Olsson Kaffe finner du en bred serie med kaffeprodukter. Oavsett vilken smak, form och rostning du föredrar så har vi ett kaffe som passar dina gäster och dina bryggmetoder.

Fräscha juicer och smoothies

Färdigblandade juicer och smoothies passar perfekt för caféet, restaurangen eller hotellet. Vi erbjuder juicer och smoothies i många olika smaker, med hög kvalitet och 100 % färsk frukt.

Kontakta oss gärna – Vi kan dryck

Kontakta gärna din säljare eller ditt närmaste säljkontor så berättar vi mer om vårt sortiment och vad vi kan erbjuda just din verksamhet.

Sommelierutbildning från GastroMerit

GastroMerit

Sommelierutbildning

Diplomutbildningen till sommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som vill arbeta praktiskt som sommelier. Under terminen varvas teoretiska föreläsningar med dryckesprovningar.
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader