Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
GastroMerit

Livsmedelshygien

Hos GastroMerit hittar du flera både lärarledda och webbaserade utbildningar inom livsmedelshygien.

Utbildningar inom livsmedelshygien

GastroMerit

Endagskurs – HACCP i teorin: Matsäkerhet, riskvärdering och kritiska styrpunkter

HACCP – ett arbetssätt för att ta reda på, bedöma och kontrollera alla faror i livsmedelsproduktionen som kan utgöra ett hot mot livsmedelssäkerheten.
GastroMerit

Endagskurs – Grundkurs i livsmedelshantering och hygien

Få motivation och inspiration att arbeta förebyggande, för att undvika kostsamma misstag och undvika farorna som finns i livsmedelshanteringen.
GastroMerit

Webbutbildning – Livsmedelshygien Bas

Introduktionsutbildning för att du ska få grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien och hantering av livsmedel.
GastroMerit

Webbutbildning - Livsmedelshygien och HACCP – grundutbildning

Grundläggande livsmedelsutbildning för köks- och restaurangpersonal vid privata- och offentliga verksamheter. Utbildningen skapar stor förståelse för vikten av totalkontroll på hygien och alla hanteringssteg. Inkluderar även en beskrivning av hur HACCPn fungerar.

Alla utbildningar hos GastroMerit

GastroMerit

Du har väl sett att det nu går att filtrera bland våra utbildningar? Välj önskad ort, kurslängd eller kursledare. Hitta kurser nära dig och med de kursledare du gillar eller är nyfiken på. 

Se alla kurser och utbildningar
Läs mer

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader