Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Event

Fastfood & Café & Restaurantexpo Stockholm 2023

När:
Onsdag 8 mars
Torsdag 9 mars 
Var:
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5,
164 40 Kista

Läs mer:

Inspiration

Lönsam start på nya året

2023 har slagit upp portarna och restaurangerna med det. Så här i början av året kan det vara är en god idé att ta sig tid till att se över sin ekonomi, planera sitt år och passa på att samla på sig kunskap. Här har vi samlat inspiration, tips och erbjudanden för att du ska kunna driva en lönsam restaurang.
Inspiration

Vi har allt för din bar

Vill du ta din bar till nästa nivå? Då kan vi erbjuda ett sortiment av både dryck, tillbehör och utrustning utöver det vanliga. Med unika produkter från flera av bolagen i Martin & Servera-gruppen kan vi skräddarsy ditt erbjudande.
Inspiration

Vi sträcker ut handen mot små producenter och hjälper dem ut på restaurangmarknaden

Genom en genomarbetad start- och utvecklingsmodell utvecklar Martin & Servera-gruppen svensk gastronomi och svensk livsmedelsproduktion. Det är framför allt ett samarbete mellan Sorundahallarna och Martin & Servera Restauranghandel. Producenter får hjälp ut på marknaden och kunderna får tillgång till fantastiska svenska, regionala eller lokala produkter.
Fastfood & Café & Restaurant Expo är årets branschevent i Stockholm. I Martin & Servera-gruppens monter träffar du våra kunniga specialister och säljare från Galatea, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Restauranghandel och Sorundahallarna. Tillsammans kommer vi att bjuda dig på inspiration och nyheter inom färskvaror, restaurangutrustning, engångsartiklar, tjänster, drycker samt frukt och grönt.

Hämta din gratisbiljett här:

I vår monter E:12

I vår monter E:12 träffar du våra kunniga säljare och specialister på Galatea, Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Restaurangbutiker och Sorundahallarna.

Vi kommer att bjuda dig på inspiration och nyheter inom färskvaror, restaurangutrustning, engångsartiklar, dryck samt frukt och grönt.

Sorundahallarna

Fiskhallen Sorunda, Grönsakshallen Sorunda och Kötthallen Sorunda har med det färdigskurna sortimentet av frukt och grönt samt hållbara råvaror från hav och land.

Läs mer om Sorundahallarna

Dryck

Galatea och Martin & Servera Restauranghandel erbjuder ett varierat sortiment av drycker perfekta inför vår- och sommarsäsongen. Bubblande, pärlande, stilla, maltigt, fruktigt, frisk och beskt, något för alla smaker. Våra dryckesspecilalister bjuder på provsmakning, inspiration och kunskap.

Läs mer om Galatea

Alla våra tjänster som förenklar för dig

Träffa våra experter inom de tjänster som kan förenkla vardagen för dig i restaurangbranschen och ta del av förmånliga erbjudanden.

Restaurangtjänster

Restaurangtjänster är platsen där du hittar Martin & Serveras egna tjänster och våra samarbetspartners färdigförhandlade avtal. Här finns allt från kortinlösenavtal och restaurangförsäkring till rekrytering och kalkyleringsverktyg.

Läs mer om Restaurangtjänster

GastroMerit

Du som bokar en webbutbildning hos GastroMerit på plats under mässan får 15% rabatt!

Med spännande och lärorika kurser inom matlagning, dryckeskunskap, chefskap, ekonomi, service, miljö och hygien ger GastroMerit dig en fantastisk möjlighet att utveckla dig och din personal.

Läs mer om GastroMerit

Kalkyl & recept

Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Med Kalkyl & recept kalkylerar du på dina recept för att sätta rätt priser och uppnå en bra lönsamhet för din meny, så att du skapar bästa möjliga förutsättningar för din verksamhet.

Läs mer om kalkyl & recept

Inventering

Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Med tjänsten Inventering får du koll på ditt lagervärde och dina kostnader. Med det enkla och användarvänliga verktyget kan du halvera tiden det tar att inventera, sänka dina råvarukostnader och minska svinnet.

Läs mer om Inventering

Cheffle rektytering

1:a annonsen gratis!

Att rekrytera personal tar tid och det är många delar som ska falla på plats. Med Cheffle får du hjälp med alla steg i din rekrytering. 

Läs mer om Cheffle rekrytering
Mässan pågår under två heldagar, den 8-9/3 2023 på Kistamässan.

Vi ses på mässan!


Läs mer om mässan på denna sida.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.