Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Fastfood & Café & Restaurantexpo Stockholm 2024
Event

Fastfood & Café & Restaurantexpo Stockholm 2024

När:
Onsdag 31 januari
Torsdag 1 februari 
Var:
Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5,
164 40 Kista

Läs mer:

Om oss

Med omtanke om dig och din restaurang

När du gör livet godare för många finns vi alltid till hands. Med ett heltäckande utbud av bra råvaror, hållbarhet i fokus, personlig service och säkra leveranser, hjälper vi dig att förbättra din affär.
Tjänster

Få koll på dina leveranser med Martin & Servera-appen

Med Martin & Servera-appen får du en samlad bild över dina leveranser, notiser med aktuell leveransstatus och information om eventuella ändringar i din order. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet, vill vi att du ska kunna fokusera på det du gör bäst.
Nyhet

Nytt samarbete med &Repeat kring retursystem för återanvändningsbara take away-förpackningar

Den 1 januari 2024 införs lagkrav om att alla som säljer mer än 150 maträtter eller drycker i engångsförpackning per dag ska erbjuda gästen flergångsförpackningar som ett alternativ. Tillsammans med &Repeat gör vi en gemensam satsning där våra kunder erbjuds en användarvänlig och prisvärd lösning på flergångssystem.
Inspiration

Klimatpoäng per produkt - vi gör det enkelt för dig att välja klimatsmart

Vi vill alltid underlätta för dig att göra medvetna och hållbara val när du gör din beställning hos oss. Vi har nu uppdaterat vår e-handel med klimatpoäng per produkt, så du enkelt kan jämföra olika produkters klimatpåverkan. Med hjälp av klimatvärden framtagna av företaget Consupedia kan du enkelt se hur klimatsmart en produkt är i jämförelse med andra livsmedelsprodukter i databasen. En hög poäng betyder att produkten har låg klimatpåverkan och du ser klimatpoängen direkt i produktkortet.
Fastfood & Café & Restaurant Expo är årets branschevent i Stockholm. I Martin & Servera-gruppens monter träffar du våra kunniga specialister och säljare från Galatea, Martin & Servera Restaurangbutiker och Martin & Servera Restauranghandel. Tillsammans kommer vi att bjuda dig på inspiration och nyheter inom färskvaror, restaurangutrustning, engångsartiklar, tjänster, drycker samt frukt och grönt.

Hämta din gratisbiljett här.

I vår monter E:12

I vår monter E:12 träffar du våra kunniga säljare och specialister på Galatea, Martin & Servera Restauranghandel och Martin & Servera Restaurangbutiker.

Vi kommer att bjuda dig på inspiration och nyheter inom färskvaror, restaurangutrustning, engångsartiklar, dryck samt frukt och grönt.

Mer om vad som händer i montern hittar du snart här...

 

 

Alla våra tjänster som förenklar för dig

Träffa våra experter inom de tjänster som kan förenkla vardagen för dig i restaurangbranschen och ta del av förmånliga erbjudanden.

Restaurangtjänster

Restaurangtjänster är platsen där du hittar Martin & Serveras egna tjänster och våra samarbetspartners färdigförhandlade avtal. Här finns allt från kortinlösenavtal och restaurangförsäkring till rekrytering och kalkyleringsverktyg.
Läs mer om Restaurangtjänster

GastroMerit

Du som bokar en webbutbildning hos GastroMerit på plats under mässan får 15% rabatt!

Med spännande och lärorika kurser inom matlagning, dryckeskunskap, chefskap, ekonomi, service, miljö och hygien ger GastroMerit dig en fantastisk möjlighet att utveckla dig och din personal.
Läs mer om GastroMerit

Kalkyl & recept

Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Med Kalkyl & recept kalkylerar du på dina recept för att sätta rätt priser och uppnå en bra lönsamhet för din meny, så att du skapar bästa möjliga förutsättningar för din verksamhet.
Läs mer om kalkyl & recept

Inventering

Prova kostnadsfritt i 30 dagar!

Med tjänsten Inventering får du koll på ditt lagervärde och dina kostnader. Med det enkla och användarvänliga verktyget kan du halvera tiden det tar att inventera, sänka dina råvarukostnader och minska svinnet.
Läs mer om Inventering

Cheffle rektytering

1:a annonsen gratis!

Att rekrytera personal tar tid och det är många delar som ska falla på plats. Med Cheffle får du hjälp med alla steg i din rekrytering. 
Läs mer om Cheffle rekrytering
Mässan pågår under två heldagar, den 31/1 - 1/2 2024 på Kistamässan.

Vi ses på mässan!


Läs mer om mässan på denna sida.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.