Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background
Smak & Inspiration Stockholm 2023
Event

Smak & Inspiration Stockholm 2023

När:
4 april 2023
Tid:
14:00 - 19:00, följt av mingel
Var:
Münchenbryggeriet, mässhallen
Torkel Knutssonsgatan 2A
118 25 Stockholm

Läs mer:

Inspiration

Lönsamma tips för dig

Det är mycket att hålla koll på för att driva en lönsam restaurang. Bra avtal, råvaror i säsong och mer grönt och baljväxter. Vilka varor som kan ersättas med mer prisvärda alternativ och hur svinnet hanteras.
Inspiration

Vi sträcker ut handen mot små producenter och hjälper dem ut på restaurangmarknaden

Genom en genomarbetad start- och utvecklingsmodell utvecklar Martin & Servera-gruppen svensk gastronomi och svensk livsmedelsproduktion. Det är framför allt ett samarbete mellan Sorundahallarna och Martin & Servera Restauranghandel. Producenter får hjälp ut på marknaden och kunderna får tillgång till fantastiska svenska, regionala eller lokala produkter.
Inspiration

Svensk röd och vit boskap

SRB är sedan gammalt en av våra vanligaste mjölkkor. Kött från SRB-kor är ett ressurssmart val eftersom de först har mjölkats under många år och varit ute på bete i minst tre säsonger. Köttet har därför ett mer naturligt insprängt fett i musklerna och blir mycket smakrikt. Ett bra mört svenskt kvalitetskött.
Kunskap

Non food

Vi erbjuder ett brett sortiment inom non food och våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som måste tas i vardagen. I vårt sortiment hittar du allt du behöver och kan göra klimatsmarta val. Exempelvis vilket kem som ska användas och hur det doseras. Eller vilka take away-kassar som passar bäst för just din verksamhet.
Inspiration

Vi har allt för din bar

Vill du ta din bar till nästa nivå? Då kan vi erbjuda ett sortiment av både dryck, tillbehör och utrustning utöver det vanliga. Med unika produkter från flera av bolagen i Martin & Servera-gruppen kan vi skräddarsy ditt erbjudande.
Kunskap

Restaurangutrustning

Vi erbjuder ett brett sortiment inom restaurangutrustning för kök och matsal. Våra specialister hjälper dig med alla de praktiska beslut som tas när du inreder, väljer utensilier, bygger om eller bygger nytt. Vi hjälper dig också med serviceavtal och support, så att din utrustning får en lång livslängd.
Välkommen till årets roligaste mässa i Stockholm. Smak & Inspiration slår upp dörren till Münchenbryggeriet den 4 april!
Tillsammans med ett 90-tal våra leverantörer bjuder vi in dig i restaurangbranschen till en inspirerande eftermiddag på Münchenbryggeriet i centrala Stockholm. Här hittar du spännande nyheter, får tips, kunskap och information om våra restaurangtjänster och utbildningar. Vi guidar dig genom vårt breda och djupa sortiment av mat, dryck och restaurangutrustning.

När mässan stänger fortsätter vi med ett härligt mingel. Föranmälan krävs.

Hoppas vi ses!

Anmäl dig här!

Mer som händer på mässan

 

Färskvaror

Vi bjuder bland annat på ett urval av produkter från vårt SRB-kött, löjrom och vår egna nyhet "Premiumskagen" med endast handskalade räkor. 
 
Gästspel!
Ludwig Tjörnemo (Årets kock 2020) och Michael Andersson (Silvermedaljör Global Chef Challenge 2022) kommer tillsammans med Norrlandsvilt att bjuda på innovativa smakisar med rensarv. 
 

Mathantverk och innovation

På mässan hittar du också några av våra små producenter som jobbar med kreativt mathantverk och producenter som jobbar med nya innovationer inom till exempel food tech. 
 

Dryck

Bubblande, pärlande, stilla, maltigt, fruktigt, friskt och beskt, något för alla smaker. Våra dryckesspecialister bjuder på provsmakning, inspiration och kunskap inför kommande vår- och sommarsäsong. 
 

Hållbara engångsartiklar och proffsig kem

Vi kommer att visa upp ett stort urval av engångsartiklar. Kom och prata med oss så berättar vi om hållbara val och vilka artiklar som passar just din verksamhet bäst. Vi visar också  kemtekniska produkter från Diskteknik. Våra nya maskinbundna disk- och torkmedel är utformade för att möta Svanens skärpta kriterier för minskad miljöbelastning, andelen allergier och fosfor. De kräver även lägre dosering vilket ger en lägre kostnad per disk än tidigare. 

Alla våra tjänster som förenklar för dig

 
Träffa våra experter inom de tjänster som kan förenkla vardagen för dig i restaurangbranschen och ta del av förmånliga erbjudanden.
 

Restaurangtjänster

Restaurangtjänster är platsen där du hittar Martin & Serveras egna tjänster och våra samarbetspartners färdigförhandlade avtal. Här finns allt från kortinlösenavtal och restaurangförsäkring till rekrytering och kalkyleringsverktyg. Nu får du 200 kr rabatt på registreringsavgiften för Kortinlösen. 
 

GastroMerit

Med spännande och lärorika kurser inom matlagning, dryckeskunskap, chefskap, ekonomi, service, miljö och hygien ger GastroMerit dig en fantastisk möjlighet att utveckla dig och din personal. Du som bokar en webbutbildning på plats under mässan får 15% i rabatt!


Kalkyl & recept

Med Kalkyl & recept kalkylerar du på dina recept för att sätta rätt priser och uppnå en bra lönsamhet för din meny, så att du skapar bästa möjliga förutsättningar för din verksamhet. Prova kostnadsfritt i 30 dagar!


Inventering

Med tjänsten Inventering får du koll på ditt lagervärde och dina kostnader. Med det enkla och användarvänliga verktyget kan du halvera tiden det tar att inventera, sänka dina råvarukostnader och minska svinnet. Prova kostnadsfritt i 30 dagar!


Cheffle rektytering

Att rekrytera personal tar tid och det är många delar som ska falla på plats. Med Cheffle får du hjälp med alla steg i din rekrytering. 1:a annonsen gratis!
 
 

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.