Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Best of 2019 – våra mest lästa reportage

Här är reportagen och recepten som ni läste mest på martinservera.se under 2019. Har du läst alla?

Våra 3 mest lästa inspirationsreportage

Kunskap

Att starta restaurang

Att driva verksamhet handlar till stor del om ekonomi. När det gäller verksamhetens lönsamhet bör man tänka på merförsäljning, minskat svinn och att se över prissättning med mera. Här samlar vi inspiration som kan hjälpa dig att göra ditt arbete både enklare och mer lönsamt.

Inspiration

Maximillian Lundin inspirerar till vegansk matlagning

Han har grundat restaurangen The Plant och har skrivit boken Miljödieten. Maximillian Lundin berättar om varför han blev vegan och tipsar om knep för att komma igång med vegansk matlagning.

Våra 3 mest lästa recept

Recept

StikkiNikkis bästa gelato-recept

Sverige är ett glassälskande land. Under sommarhalvåret, från mars till september, äter drygt 70 procent av svenskarna glass en gång i veckan eller oftare. Här är tre goda gelato-recept, som med fördel görs på ekologiska och Kravmärkta ingredienser.
Recept

Beefeater pink spritz

Fräsch och bubblande drink till de varma sommarkvällarna.
Recept

Högrevsgryta med syrad grädde och sambal

Rejäl gryta på klassiskt grytkött där vi långkokat ur alla fina smaker. Mötet mellan sötma från lök och paprika med ett litet sting från sambal och gräddens höga syra gör att det lyfter lite extra.

Våra 3 mest lästa leverantörs- och produktreportage

Regionalt

BD Fisk och Kalix Löjrom

Kalix Löjrom är Sveriges första ursprungsmärkta livsmedel. Det är en delikatess som många restauranger och konsumenter uppskattar. Bakom produkten ligger ett gediget hantverk och yrkeskunnande.
Sortiment

Formbar Vegofärs – laga från grunden, smaksätt, forma

För att möta efterfrågan på fler vegetariska "laga-från-grunden" produkter lanserar Orkla nu Anamma® Formbar Vegofärs – en vegansk, glutenfri färs som är formbar. Tina, smaksätt och forma.
Inspiration

Alternativa proteiner

Vi ser den överallt, den ökande trenden av vegansk och vegetarisk mat. Gästerna blir mer och mer medvetna om vad de äter och man har fått upp ögonen för hur goda och hälsosamma alternativ det finns på marknaden. Här har vi samlat tips på bra alternativa proteiner. Du hittar produkter, information om leverantörer, utbildningar och inspirerande recept.

Läs fler av våra reportage och inspirationsartiklar

Inspiration

Inspiration för dig i restaurangbranschen

Här på Martin & Serveras inspirationssidor har vi samlat reportage, recept och inspiration som riktar sig till dig i restaurangbranschen. Oavsett om du är kock, kökschef, restaurangägare, hovmästare, servispersonal eller sommelier, hoppas vi att du hittar ny inspiration som utvecklar din affär!
Publicerad2020-01-23

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.