Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Coachningstillfällen för dig som är nyfiken på att tävla i matlagning – start 15 mars

Det kvinnliga kocknätverket TakeOver, tillsammans med Martin & Servera, har startat ett långsiktigt initiativ för att få fler kvinnor att delta i gastronomiska tävlingar. Vi vill fylla tävlingsköken med fler kvinnor och bidra till en mer jämställd bransch med fler förebilder. Nu bjuder vi in till coachingstillfällen under 2021.

Har du funderat på att tävla men kommer inte riktigt igång? Eller vill du bara veta lite mer inför framtiden? Med start 15 mars bjuder vi in till flera coachningstillfällen under 2021.

Vid ett antal tillfällen under våren får du information, tips och inspiration från andra kockar som tävlat. Representanter från Årets Kock, Martin & Servera och TakeOver deltar, samt rutinerade tävlingskockarna Jimmi Eriksson och Martin Moses. Vi pratar om allt från taktik, teknik, processen –och inspiration till maträtter. För dig som är extra intresserad har vi möjlighet att hjälpa till med sponsorer, fotografering och stöd från erfarna tävlingskockar.

Första mötet sker digitalt den 15 mars 2021 kl 14-15. Anmäl dig via e-post till christina.zachrisson@martinservera.se så får du en inbjudan med länk.

Se inbjudan som pdf.

Varmt välkommen!

Publicerad2021-02-15
Om oss

TakeOver

Är det verkligen sant att det inte finns kvinnliga kockar inom den högre gastronomin? Ett gäng kvinnor i branschen tröttnade på diskussionen och bildade TakeOver, ett nätverk av yrkesverksamma kvinnliga kockar.
Nyhet

Nya coacher för Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget

Marie Skogström, Sebastian Pettersson och Anders Karlsson är nya coacher för de svenska Kocklandslagen.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.