Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Dags att anmäla sig till Årets Bonde

Dags att anmäla sig till Årets Bonde
Martin & Servera är stolt sponsor av Årets Bonde 2021. Nu är det dags att anmäla sig för att vara med och tävla.

Tävlingen ”Årets bonde” har som mål att lyfta fram bondens roll i matproduktionen, sätta fokus på hållbar mat och dryck från Sverige och att öka efterfrågan på regionalt producerade livsmedel. Genom att uppmärksamma svenska bönder del i livsmedelskedjan ­– från jord till bord – vill Årets Bonde sätta ljus på primärproduktionens viktiga uppgift och ansvar.

”Det känns både roligt och viktigt att få vara ett stöd i den här satsningen, där man lyfter fram och hyllar några av alla de fantastiska bönder vi har i Sverige och uppmärksammar hållbar och regional matproduktion”, säger Kristina Ossmark, kommunikationsdirektör på Martin & Servera.

Så anmäler du dig till Årets Bonde

Anmälan är öppen för alla våra småskaliga leverantörer och sista inlämningsdag är den 30 april. Tävlingen består av sex kategorier, som de tävlande kan anmäla sig till: Mjölk, spannmål, kött, frukt & grönt, eko & innovation, samt fisk & skaldjur.


Läs mer och anmäl dig till Årets Bonde.

Läs mer

Om oss

Årets Bonde

Årets Bonde är en tävling som syftar till att bidra till en ökad efterfrågan på hållbar mat och dryck från Sverige.
Nyhet

Årets Bonde – vinnarna 2020!

Nu har vinnarna presenterats i de sex kategorierna inom den nationella tävlingen Årets Bonde; Spannmål, Mjölk, Frukt & grönt, Kött, Eko & innovation och Fisk & skaldjur. Dessa sex vinnare är sedan med och tävlar om titeln Årets Bonde när priset delas ut i Malmö den 26 oktober.
Publicerad2021-04-19

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.

Loader