Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Dags för anmälan till Årets Kockelev och Årets Kockelever

Satsningen Årets Kockelev och Årets Kockelever arrangeras av Årets Kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och kocken Ulrika Brydling. Den riktar sig mot kockelever som går i gymnasiet.

Årets Kockelev och Årets Kockelever är den största satsningen som görs mot gymnasiekockelever i årskurs 2 och 3. Genom tävlingen vill Årets Kock främja tillväxten i branschen, skapa möten mellan elever, etablerade kockar och andra branschaktörer samt utbilda och inspirera framtidens kockar.

Nu är anmälan öppen för tävlingen och den är öppen fram till 26 mars. Den skickas till ulrika@brydling.se. Samma adress går att använda för frågor om tävlingen.

Med anledning av coronapandemin bedöms den här gången alla bidrag digitalt. För de tävlande gäller det att prestera med recept, bild och teoriuppgift i stället för audition och kvaltävling.

Finalen för den individuella tävlingen Årets Kockelev avgörs 5 maj. Lagtävlingen Årets Kockelever avgörs på höstterminen 2021.

På Årets Kocks webbplats finns mer information om tävlingen och nedladdningsbara tävlingsuppgifter: https://aretskock.se/arets-kockelev/

Foto: Hilda Arnebäck

Publicerad2021-03-02

Läs mer

Om oss

Årets Kockelev/Kockelever

Årets Kock lanserar ungdomstävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever i samarbete med Restaurangvärlden och Ulrika Brydling. Ambitionen med satsningen är att bidra till utbildning, skapa tillväxt i branschen och möjliggöra nätverkande.
Om oss

Årets Kock

Branschens utveckling är viktig för Martin & Servera. Årets Kock har länge bidragit till den gastronomiska utvecklingen och det stora intresset för mat bland svenska konsumenter. Därför är vi med och stöttar Årets Kock.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.