Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Finalisterna i Årets Kockelev 2020

Åtta duktiga kockar, som går tredje året på gymnasiet, har gått vidare till finalen av Årets Kockelev 2020.

Årets Kockelev och Årets Kockelever arrangeras av Årets Kock tillsammans med tidningen Restaurangvärlden och Ulrika Brydling. Kvalificeringstävlingarna till Årets Kockelev för årskurs 3 har pågått på restaurangskolor runt om i Sverige under våren och här är finalisterna som tagit sig till final:

 

Finalisterna till Årets Kockelev 2020

  • Anton Lindqvist Hesselgren - Bromangymnasiet, Hudiksvall
  • Erik Norrblom - Stockholm Hotell och Restaurangskola, Stockholm
  • Jack Nilsson - Internationella Hotell och Restaurangskola, Stockholm
  • Linnea Dahlin - Nyköpingstrands utbildningscentrum, Nyköping
  • Mark Gleendon Stenberg - Smedenskolan, Smedjebacken (vinnare Årets Kockelever 2019)
  • Nils Björsten - Mjölbygymnasiet Dackeskolan, Mjölby
  • Samuel Petersson - Kungsmadskolan, Växjö
  • Tilda Pettersson - Smedenskolan, Smedjebacken (vinnare Årets Kockelever 2019 )

 

Finalen i Årets Kockelev kommer ske i samband med Årets Kock-finalen i september.

Stort grattis önskar vi på Martin & Servera

Publicerad2020-06-09
Om oss

Årets Kockelev/Kockelever

Årets Kock lanserar ungdomstävlingarna Årets Kockelev och Årets Kockelever i samarbete med Restaurangvärlden och Ulrika Brydling. Ambitionen med satsningen är att bidra till utbildning, skapa tillväxt i branschen och möjliggöra nätverkande.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.