Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hållbara restauranger prisades i 360°Eat Guide Nordic

Igår presenterades 360°Eat Guide 2021 och utmärkelser delades ut till några av Nordens främsta restauranger och kockar, som på olika sätt drivit hållbarhetsarbetet framåt. Vinnare i kategorin "Chef" blev Gastrologiks Jacob Holmström
Tio nordiska restauranger fick toppbetyg i årets 360°EAT GUIDE 2021, som presenterades igår. Guiden är den första som tar med hållbarhet som ett perspektiv i bedömningen av restaurangers och kockars arbete och korade för tredje året i rad vinnare i olika kategorier.

Fyra svenska restauranger, fyra danska, en finsk och en restaurang för Färöarna fick ta emot tre cirklar i årets upplaga av 360°Eat Guide Nordic.

Anton Bjuhr and Jacob Holmström, Gastrologik, fick tre cirklar under 360°Chef award. 

Koks Restaurant på Färöarna mottog tre cirklar för sitt hållbarhetsarbete.

I ceremonin i Stockholm igår tilldelades Jacob Holmström, Gastrologik, utmärkelsen årets kock.

Stort grattis till alla vinnare från oss på Martin & Servera!

Här är alla vinnare i årets upplaga av 360° EAT Guide:

Jacob Holmström, Gastrologik, Sweden (360°Chef)

Luna Ladefoged, Molskroen, Denmark (360°Young Chef)

Restaurant Under, Lindesnes, Norway (360°Seafood)

Swedish Country Living, Köpmannebro, Sweden (360°Experience)


Läs mer om vinnarna och utmärkelserna här.

Publicerad2021-11-09
Hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

För att kunna vara restaurangens bästa partner behöver vi agera som ledare inom hållbarhet och göra det enkelt för dig att göra hållbara val.
I praktiken betyder det att du automatiskt är en del av allt det arbete som Martin & Servera gör för en mer hållbar framtid. Om du önskar kan du välja att ta ytterligare steg i hållbar riktning, genom att till exempel välja mer ekologiska produkter, mer växtbaserat eller bara svenska råvaror.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.