Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hjälp oss samla in rullburar

Vi har stor brist på rullburar. Det pressade läget beror på en ökad efterfrågan, samtidigt som omloppstiderna ökat rejält. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp.
Antalet burar vi skickar ut från våra lagerhus är långt mycket högre än vad vi får tillbaka just nu. För att vårt gemensamma retursystem ska fungera är det viktigt att vi får tillbaka dem i samma takt, så att vi kan tvätta och skicka ut dem på nytt. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp.

Hur kan du som kund hjälpa till?

  • Se till att rullburar, med eventuella mellanlägg och spännband, finns tillgängliga för chaufförerna att ta tillbaka
  • Stapla vik ihop burarna och ställ mellanläggen i direkt anslutning till burarna (spännbanden kan du spänna fast på burarna)
  • Använd inte burar eller SRS-backar som lagringsutrymmen
  • Tipsa rullburar@martinservera.se om var vi kan hämta bur

Tack för din hjälp! Om vi alla hjälps åt får vi vårt gemensamma retursystem att fungera på ett smidigt sätt! Hör gärna av dig till rullburar@martinservera.se om du har några frågor.
Publicerad2022-08-09

Senaste nyheterna

2022.09.28

210 ton mindre svinn hos Martin & Servera

Bättre förpackningslösningar, utförsäljning av produkter med kort datum och donationer till hjälporganisationer är några av framgångsfaktorerna bakom de senaste årens minskade matsvinn hos Martin & Servera. På fyra år har vi lyckats minska vårt svinn med 210 ton.
2022.09.08

Aktuellt om råvaror, priser och kostnader - september 2022

Vi ser en stor osäkerhet på marknaden just nu med höjda råvarupriser, stigande inflation och mycket höga energipriser. Martin & Servera har just nu inte några generella problem med restningar av produkter, men ibland kan du behöva acceptera ett annat varumärke än det du är van vid.
Se alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.