Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Hjälp oss samla in rullburar

Vi har stor brist på rullburar. Det pressade läget beror på en ökad efterfrågan, samtidigt som omloppstiderna ökat rejält. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp.
Antalet burar vi skickar ut från våra lagerhus är långt mycket högre än vad vi får tillbaka just nu. För att vårt gemensamma retursystem ska fungera är det viktigt att vi får tillbaka dem i samma takt, så att vi kan tvätta och skicka ut dem på nytt. Vi vill därför be dig som kund till Martin & Servera om hjälp.

Hur kan du som kund hjälpa till?

  • Se till att rullburar, med eventuella mellanlägg och spännband, finns tillgängliga för chaufförerna att ta tillbaka
  • Stapla vik ihop burarna och ställ mellanläggen i direkt anslutning till burarna (spännbanden kan du spänna fast på burarna)
  • Använd inte burar eller SRS-backar som lagringsutrymmen
  • Tipsa rullburar@martinservera.se om var vi kan hämta bur

Tack för din hjälp! Om vi alla hjälps åt får vi vårt gemensamma retursystem att fungera på ett smidigt sätt! Hör gärna av dig till rullburar@martinservera.se om du har några frågor.
Publicerad2022-08-09

Senaste nyheterna

2023.01.19

Martin & Servera Restauranghandel tar bort konventionellt odlade bananer ur sortimentet

Från den 1 februari 2023 köper Martin & Servera Restauranghandel endast ekologiskt odlade bananer. Bananer från konventionell odling tas bort helt från sortimentet. Detta är en del av ambitionen att vara en god kraft för den bransch och det samhälle vi verkar i.
2022.11.25

Martin & Servera-gruppens julgåva 2022 går till Rädda Barnen

Martin & Servera-gruppen tackar kunder och leverantörer för året som gått och önskar god jul och gott nytt år genom att skänka årets julgåva till Rädda Barnen.
Se alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.