Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Information om kommande prishöjningar

Information om kommande prishöjningar
Aldrig tidigare har vi på Martin & Servera sett ett så stort antal råvaruprisökningar från våra leverantörer och producenter som inför denna prissättningsperiod. Och det berör inte bara oss och våra kunder – prishöjningarna påverkar hela branschen.

Det är inte bara själva råvarorna i livsmedlen som påverkas utan även flera andra komponenter som bidrar till prisökningarna. Det rör sig om att det är trångt i transportsektorn, brist på förpackningsmaterial och ökade kostnader för drivmedel och elförsörjning. Sammantaget bildar detta basen för de stigande priserna, som börjar träda i kraft nu i februari.

Vad du som kund kan göra och hur vi kan stötta dig

  • Se över din prissättning på menyn. Du kan ta hjälp av vårt digitala verktyg Kalkylering, som gör det möjligt för dig att öka din lönsamhet, få full kontroll på din prissättning och ta kontroll över dina råvarukostnader. Vi ger dig alltid möjligheten att testa verktyget kostnadsfritt i 30 dagar utan bindningstid.
  • Vi har alltid ett stort utbud av kampanjvaror till bra priser som du enkelt hittar i e-handeln.
  • Tala med din säljare eller din avtalskontakt om du är intresserad av att se över dina anbudsvaror och eventuellt byta ut mot alternativa varor. Exempelvis Martin & Serveras egna varor, varor med bra kvalitet till ett bra pris.
  • Köp från vår utförsäljningslista i e-handeln eller via sajten räddamat.se om du handlar via egen inköpsportal. Om du handlar där både räddar du produkter som annars skulle bli svinn och gör en god affär.

I Martin & Serveras råvaruprisrapport kan du läsa mer om hur olika produktslag påverkas nu och framöver.

Ladda ner och läs råvaruprisrapporten för april 2022.

Publicerad2022-02-04

Läs också

Nyhet

Aktuellt om konsekvenser av invasionen i Ukraina

Uppdaterad 2022-06-22: Rysslands invasion av Ukraina orsakar stort mänskligt lidande. Kriget kan också ge konsekvenser för ekonomi och handel. Martin & Servera följer händelserna noggrant. Vi har en kontinuerlig dialog med leverantörer och andra samarbetspartners, gör löpande analyser och vidtar åtgärder för att minimera risker och konsekvenser.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.