Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

ISS väljer Martin & Servera i nytt avtal - samarbete och gemensamma hållbarhetsambitioner i fokus

Martin & Servera Restauranghandel har tecknat samarbetsavtal med ISS Sverige avseende grossistinköp inom mat och dryck. Företagen möts i en gemensam ambition för att minska klimatavtrycket och kraftigt reducera matsvinnet.
ISS har tidigare haft avtal med två grossister, men påbörjar nu ett helt nytt samarbete med Martin & Servera som enda grossist. Avtal har tecknats för en period på tre år med start under hösten 2021.

"Vårt mål är att, med stöd av teknik och med omtanke om vår planet, aktivt minska matsvinnet på tusentals ställen. Martin & Serveras strategiska arbete och fokus på digitalisering för att hantera svinn och andra hållbarhetsutmaningar ligger helt i linje med vår nuvarande och framtida ambition. Det nya samarbetet gör att vi kan ta steget mot ett effektivare och mer hållbart inköp", säger Fredrik Höglund, affärsområdeschef med ansvar för Mat & Dryck på ISS Sverige.

Samarbetet ger ISS viktiga synergier, bland annat genom färre leveranser per enhet – något som har stor betydelse för att minska det totala klimatavtrycket.

"Vi har också lagt stor vikt vid sortiment. Vårt sortimentsråd har lagt ett gediget arbete på utvärdering av produkter. Martin & Serveras e-handelslösning och deras löpande digitala utveckling är också ett viktigt mervärde som skapar en enklare vardag för våra medarbetare", säger Fredrik Höglund.

Vi är mycket stolta över det nya samarbetsavtalet.

-"Vi ser fram emot ett utvecklande och positivt samarbete", säger Maria Jonsson, försäljningschef på Martin & Servera Restauranghandel.
Publicerad2021-07-04
Hållbarhet

Om vårt hållbarhetsarbete

Du ska vara trygg i ditt val av samarbetspartner och det ska vara enkelt för dig att ta beslut som är bra för människor, djur och natur. Därför driver vi viktiga hållbarhetsfrågor på ett långsiktigt sätt. Vi tror på att vara hållbara tillsammans med kunder, leverantörer och andra.

Selma - statistikverktyget som ger dig koll på inköpen

Selma är det nya statistikverktyget som ger dig bättre koll på dina inköp och gör det lättare att välja råvaror och ingredienser på ett smart och effektivt sätt – något som kan göra skillnad för både plånbok och miljö. Nu kan du som är kund hos oss prova den nya tjänsten gratis i tre månader.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.