Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Jens Ericsson - ny General Manager för de svenska Kocklandslagen

Stort grattis till Jens Ericsson, ny General Manager för de svenska Kocklandslagen! Jens kommer att jobba med både Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget under kommande fyra års-period.
Jens Ericsson blir General Manager för Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget under perioden 2021-2024.

Jens kommer närmast från Stockholm Culinary Team, och ledde sitt lag till silver i Culinary Olympics i Stuttgart 2020. Under tiden jobbade Jens även som Key Account Manager hos oss på Martin Servera. 

Från och med 14 september kommer Jens att tillträda sin nya tjänst, han kommer då att tillsammans med Kocklandslagets avgående team manager Fredrik Andersson och Juniorkocklandslagets avgående coach Peter Jelksäter och assisterande coach Lindor Wink träffa sponsorer och genomföra avlämning av lagen.

Efter årsskiftet kommer Jens och Svenska Kockars Förening att påbörja rekrytering av kulinariska coacher för sina landslag, och när dessa är utsedda så kommer rekryteringen av nya medlemmar till landslagen att börja.

Stort grattis Jens önskar vi på Martin & Servera!

Läs mer

Om oss

Svenska Kocklandslagen

Vi är stolt samarbetspartner och en av huvudsponsorerna till Svenska Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget. Sponsorskapet innebär att vi har ett team från Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen Sorunda, Galatea och Martin & Servera som jobbar med att leverera rätt råvaror till laget.
Publicerad2020-08-17

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.