Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Nu öppnar vi vår samlingssida om coronapandemin igen

Nu öppnar vi vår samlingssida om coronapandemin igen
Med anledning av att det nu kommer nya restriktioner och rekommendationer under den rådande coronapandemin öppnar vi upp vår samlingssida för information igen. Här hittar du aktuell information om vad som gäller just nu för restaurangbranschen och besöksnäringen.

Vad gäller med vaccinbevis? Vad ligger deltagartaket på just nu? Är det skillnad på aktiviteter inomhus och utomhus?

Vi på Martin & Servera bevakar kontinuerligt utvecklingen av coronapandemin med alla dess konsekvenser på samhället och har gjort så sedan pandemins början. Vi har skapat en samlingssida – för att det ska vara enkelt för dig inom restaurangbranschen och besöksnäringen att ha koll på vad som gäller just nu. Vi hoppas också att det ska vara ett stöd när du planerar din verksamhet i en fortsatt utmanande tid.

Här hittar du vår samlingssida för information om coronapandemin.

Publicerad2021-12-06
Kunskap

Så jobbar vi på Martin & Servera med att hantera bristsituationer och leveransproblem

Världshandeln har på olika sätt påverkats av coronapandemin, med förseningar och bristsituationer i leveranser som följd. Här är en kort sammanfattad bakgrund och information om hur vi på Martin & Servera jobbar i en utmanande situation för både oss och våra kunder.
Hjälp

Alltid aktuell leveransinformation

Stora volymer kan komma att påverka våra turer. Vi gör allt vad vi kan för att våra leveranser ska komma i tid. Vi uppdaterar vår leveransinformation varje vardag om det skulle förekomma större avvikelser.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.