Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen

Ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen
Emelie Hansson blir ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen. Rollen är central för koncernens strategiskt viktiga hållbarhetsarbete. I rollen ingår också ett övergripande ansvar för bolagens efterlevnad av certifieringar och lagkrav inom hållbarhet och kvalitet.
Emelie kommer närmast från rollen som senior hållbarhetsledare och strateg för ICA Gruppen och har tidigare haft liknande roller hos både Coop och Lidl.

- Jag ser verkligen fram emot att få utveckla och driva hållbarhetsarbetet tillsammans med hela organisationen. I grunden finns mitt stora intresse och min erfarenhet av att arbeta medlivsmedelskedjans hållbarhetsfrågor. Martin & Servera har ett stort engagemang för de här frågorna och det ska bli roligt att få fortsätta det fina arbete som redan görs - hela vägen genom värdekedjan, från producent till kund, säger Emelie.

Emelie Hansson tillträder tjänsten i augusti 2022.
Publicerad2022-05-31

Våra senaste nyheter

2023.11.20

Vi skänker årets julgåva till Rädda barnen

Martin & Servera-gruppen vill bidra till att ge barn som drabbas av konflikt eller naturkatastrofer, mat, varma kläder och tryggare platser att växa upp på.
2023.10.27

Nytt samarbete med &Repeat kring retursystem för återanvändningsbara take away-förpackningar

Den 1 januari 2024 införs lagkrav om att alla som säljer mer än 150 maträtter eller drycker i engångsförpackning per dag ska erbjuda gästen flergångsförpackningar som ett alternativ. Tillsammans med &Repeat gör vi en gemensam satsning där våra kunder erbjuds en användarvänlig och prisvärd lösning på flergångssystem.
2023.09.28

Ny Martin & Servera-app med smarta funktioner som förenklar för dig

Nu lanserar vi Martin & Servera-appen, en app för dig som vill få koll på dina leveranser och alltid ha din order nära. Genom att förenkla, frigöra tid och skapa trygghet vill vi att du ska kunna fokusera på dina gäster och det du gör bäst.
Alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.