Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

background

Ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen

Ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen
Emelie Hansson blir ny hållbarhets- och kvalitetschef i Martin & Servera-gruppen. Rollen är central för koncernens strategiskt viktiga hållbarhetsarbete. I rollen ingår också ett övergripande ansvar för bolagens efterlevnad av certifieringar och lagkrav inom hållbarhet och kvalitet.
Emelie kommer närmast från rollen som senior hållbarhetsledare och strateg för ICA Gruppen och har tidigare haft liknande roller hos både Coop och Lidl.

- Jag ser verkligen fram emot att få utveckla och driva hållbarhetsarbetet tillsammans med hela organisationen. I grunden finns mitt stora intresse och min erfarenhet av att arbeta medlivsmedelskedjans hållbarhetsfrågor. Martin & Servera har ett stort engagemang för de här frågorna och det ska bli roligt att få fortsätta det fina arbete som redan görs - hela vägen genom värdekedjan, från producent till kund, säger Emelie.

Emelie Hansson tillträder tjänsten i augusti 2022.
Publicerad2022-05-31

Våra senaste nyheter

2023.03.08

Ett starkt 2022 med stora investeringar i hållbar logistik och solkraft

2022 var ett år som började i pandemi, fortsatte med krig och råvarubrister och slutade med höga energipriser och prisinflation. Trots detta fanns ett uppdämt behov av att träffas på restaurang, bar och café vilket gav en stark efterfrågan och positiv utveckling i restaurangbranschen och för Martin & Servera-gruppen.
2023.02.15

Martin & Servera tecknar avtal med Consupedia för att erbjuda information om klimatpåverkan på produktnivå

Martin & Servera-gruppen och Consupedia har tecknat avtal om samarbete. Det betyder att Martin & Serveras kunder får tillgång till information som visar en produkts klimatpåverkan i CO2-ekvivalenter. Nu påbörjas utvecklingsprojektet mot en e-handel med klimatfakta.
2023.02.08

Aktuellt om råvaror, priser och kostnader - februari 2023

Vi ser fortsatt en stor osäkerhet på marknaden just nu med höjda råvarupriser, stigande inflation och höga energipriser.
Alla nyheter

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.